Gazete Damga gündemi: 10.08.2018 Cuma

Boya badana kavgası: CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, ilçedeki okulların boyanması için mesaiye başlayan Beylikdüzü Belediyesi’ne bilinçli şekilde el çektirildiğini iddia etti.

CNR dünyaya açılıyor: CNR Holding, fuar tecrübesini yurt dışına açmaya hazırlanıyor. CNR; önümüzdeki yıl Miami kentinde gerçekleştireceği ev tekstili ve mobilya fuarları ile Amerika kıtasını Türk firmalarına açarak yeni pazarlar oluşturacak. Ayrıca Afrika ve Balkan ülkelerinden alım heyetlerini Türkiye’ye getirecek

Lozan Parkı gün sayıyor: Büyükçekmece Belediyesi tarafından Sinanoba Mahallesi’nde yapımına başlanan İsmet İnönü Lozan Parkı'nın yapımında sona yaklaşıldı.

Maltepe'de sanat var: Maltepe Belediyesi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yılın ilk altı ayında 69 bin kişiyi kültür ve sanatla buluşturdu.

Spor Toto Süper Lig başlıyor: Sezona Süper Kupa'da Akhisarspor'a penaltılarla kaybettiği maçla başlayan Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak.

Piyasalarda son durum: Dolar ve euro tarihi rekorları parçalayıp 6 ve 7 lira üzerine çıktı. Şu an ise dolar 5.93, euro da 6,79’dan işlem görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.