Erdoğan'dan İmamoğlu'na cevap gecikmedi; " Sen belediye başkanı değil misin? Bu çöpler neden kaldırılmıyor"

Erdoğan'dan İmamoğlu'na cevap gecikmedi; " Sen belediye başkanı değil misin? Bu çöpler neden kaldırılmıyor"
Cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul polemiği üzerinden kendisine 23 Haziran seçimlerini hatırlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Maltepe'de toplanmayan çöpler üzerinden tepki göstererek, "Sen belediye başkanı değil misin, bu çöpler niye kaldırılmıyor?" sözleriyle karşılık verdi.

Erdoğan, İmamoğlu'na belediye işçilerinin eyleminden dolayı Maltepe'de toplanmayan çöpleri hatırlattı.

"SEN BELEDİYE BAŞKANI DEĞİL MİSİN?"

İstanbul'da yeniden çöp dağlarının oluştuğunu belirten Erdoğan, "Kanal İstanbul için her türlü adımı atıyoruz. Bundan ne ana muhalefet anlar ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi anlar. Bu proje benim ta büyükşehir belediye başkanlığım dönemine dayanan bir proje. Sel felaketi oldu, İzmir ne hale geldi biliyorsunuz. İstanbul ne hale geldi, görüyorsunuz. Tedbirleri var mı? Çöp dağları aynen benim belediyeyi devraldığım zamanki gibi artmaya başladı. Sen belediye başkanı değil misin? Bu çöpler neden kaldırılmıyor. İstanbul halkı eski Türkiye özlemine mi dönecek?" dedi.

"HAYALLERİ İLE ULAŞAMIYOR"

Erdoğan, "İnadına ifadesini İstanbul'a bir güzellik kazandıracağız, çılgın projemizdir, alternatifleriyle hazırdır. Biz bunu Karadeniz'i Marmara'ya bağlamak suretiyle hayata geçireceğiz, Avrupa bunu hayran hayran izleyecek. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere bunların hayalleri bile ulaşamıyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.