Erdoğan'dan Menzil tarikatı liderine taziye mesajı

Erdoğan'dan Menzil tarikatı liderine taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Menzil Tarikatı lideri Abdulbaki Erol için taziye mesajı yayınladı.

Türkiye’deki en büyük tarikat olan Adıyaman merkezli Menzil Tarikatı’nın lideri Abdülbaki Erol’un ölümü dün cemaate yakın kişiler tarafından duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede ölen ve “Seyyid Abdulbaki Elhüseyni” olarak bilinen Menzil cemaatinin lideri Erol için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.

Başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda Erol’un ailesine, sevenlerine ve öğrencilerine baş sağlığı diledi: “Ömrünü ilim ve irfan yolunda İslam’a hizmete adamış, ülkemizin manevi rehberlerinden Seyyid Abdulbaki Elhüseyni Hocaefendi’ye Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve tüm talebelerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin.”

Cenazesi bugün

Abdulbaki Erol'un cenazesinin bugün defnedileceği öğrenilirken, tören için onlarca insanın Adıyaman'ın Menzil köyüne akın ettiği görüldü. Türk Hava Yolları oluşan yoğun talebin ardından Adıyaman uçuşlarına ek seferler ekleyerek, 15 dakikada bir kalkış yaptı. Yoğunluk gece boyunca devam etti. THY’nin internet sitesinde de 15 dakika aralıklı seferler olduğu görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.