Eski sevgilisinin nişanlısını öldürüp intihar etti

Eski sevgilisinin nişanlısını öldürüp intihar etti
30 yaşındaki erkek, önce eski kız arkadaşının nişanlısını ardından da kendisini öldürdü.

Tüm dünyada geniş yakın uyandıran olay Polonya’da bir kafede yaşandı. Mikołaj Bachosz, eski kız arkadaşı Julia Harmacińska ile iki hafta önce nişanlanan Kordian Domagała'yı Pazartesi günü öldürdü.

Kamera görüntülerine de yansıyan olay herkesi dehşete düşürdü. Görüntülerde Bachosz’un yerde yatarken bile Domagala’yı iki kez vurduğu, ardından da kendisini kafasından vurduğu görüldü. Genç kadın Harmancinska ise videoda oldukça çaresiz görünüyordu. Sürekli nişanlısını kontrol eden ve yardım çığlıkları atan Julia, eski erkek arkadaşının intiharına da tanık oldu.

whatsapp-gorsel-2023-07-25-saat-13-45-39.jpg

NH Oteli'nin dışındaki restoranda dehşete kapılan personel ve müşteriler hemen polisi aradı ve polis olay yerine koştu.

Bir tanığa göre, "Çekim başladığında insanlar korku içinde kaçtılar. Adama ateş etti ve o sırada panik çıktı. Daha sonra kendini başından vurdu.”

Polis sözcüsü Andrzej Borowiak, Pazartesi akşamı meydana gelen olayda 30 ve 31 yaşlarındaki iki kişinin öldüğünü söyledi.

Romantik hafta sonu kabusa döndü

Raporlara göre, aynı zamanda yerel meclis üyesi olarak da çalışan bir blog yazarı ve sanatçı olan Domagała ve Harmacińska, katil vurduğunda romantik bir hafta sonu geçiriyordu.

Silah taşıma izni vardı

Polis ayrıca, “Failin 2018'den beri spor amaçlı silah bulundurma izni vardı. Yarın otopsi yapılması planlanıyor." diyerek olaya dair bilgi verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.