Sızdırılan toplantıya katılan CHP'li isimler konuştu: İhanet toplantılarına çevirmek istiyorlar

Sızdırılan toplantıya katılan CHP'li isimler konuştu: İhanet toplantılarına çevirmek istiyorlar
CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, sosyal medyaya sızdırılan online toplantıya ilişkin konuştu.

28 Mayıs’ta düzenlenen cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerisinde kalarak seçimi kaybetmesi değişim tartışmalarını başlatmıştı.

Değişimde öne çıkan isim olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li kurmaylarının zoom üzerinden yaptığı toplantı sızdırıldı.

İmamoğlu sızdırılan toplantıya dair yaptığı açıklamada videonun kimler tarafından sızdırıldığının araştırılacağını söyledi.

Yapılan her işlemi takip edeceklerini belirten İmamoğlu, toplantının gizli hiçbir tarafı olmadığını ve konuşulanların partinin konuları olduğunu açıkladı.

Toplantıya İmamoğlu, Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Gökhan Günaydın, Özgür Özel gibi isimler katıldı.

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, sosyal medyaya sızdırılan online toplantıya ilişkin Sözcü'ye konuştu.

Altay, “Sızması enteresan. Fakat gizli saklı bir durum yok. Sorun var ve tartışıyoruz. Arayış var ve bu da arama konferansı. Arama konferansını ihanet toplantılarına çevirmek istiyor birileri. Herkesin bu partiye borcu var. Bunu ihanet diye sunmak çok ayıp." dedi.

Bülent Tezcan da “ Bu sızdırmayı, ‘ihanet' diyerek toplantıdan rahatsız olan birilerinin yaptığını düşünüyorum. Sosyal medya hesaplarına baktığımızda da trol hesaplar olduğunu görüyoruz. Ki bu hesaplar üzerinden yaygınlaşma olduğunu anlıyoruz. Hiçbir şey gizli kalmaz, bunun arkasında kimlerin hangi organizasyonla bir ihanet girişimi gibi göstermeye çalıştıkları çok kısa zamanda ortaya çıkar." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.