İmamoğlu’nun gizli toplantısına kimler katıldı? İşte CHP’yi karıştıran Zoom toplantısı videosunun tamamı…

Gündemin ilk sırasına yerleşen CHP’nin gizli toplantı videosu pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ekrem İmamoğlu’nun da yer aldığı görüşmede hangi CHP’liler bulunuyordu, neler konuşuldu?

CHP’de sızdırılan video gündem yarattı. Parti yetkililerinden üst üste açıklamalar gelirken, CHP PM yönetiminin toplantı kararı aldığı da ortaya çıktı. Peki gündemi sallayan ve CHP’de ihanet iddialarına yol açan videoda neler konuşuldu, hangi partililer Zoom toplantısına katıldı, kimler söz alarak açıklama yaptı? İşte tüm merak edilenler…

Sızdırılan video gündem yarattı

19 Temmuz 2023 Çarşamba günü sızdırılan bir video Cumhuriyet Halk Partisi’ni karıştırdı. Zoom üzerinden gerçekleştirilen ve 14 dakikalık bölümü YouTube üzerinden yayınlanan toplantı videosu, ihanet tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Toplantıda hangi isimler yer aldı?

Videoda başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere CHP’nin önde gelen siyasetçilerinden Engin Altay, Gökhan Günaydın, Muharrem Erkek, Onursal Adıgüzel, Tekin Bingöl ve Bülent Tezcan gibi isimler yer aldı. Öte yandan toplantıda “katılımcı” ismi ile yer alan kişinin kimliği de merak konusu oldu. İmamoğlu’nun Selin Hanım olarak ifade ettiği kişinin ise Selin Sayek Böke olduğu tahmin ediliyor.

Peş peşe açıklamalar geldi

Videonun gündeme bomba gibi düşmesinin ardından CHP yönetiminden ve İmamoğlu cephesinden ardı ardına açıklamalar gelmeye devam ediyor.

CHP’de toplanan MYK’nın ardından konuşan parti sözcüsü Faik Öztrak, görüşmeyi etik bulmadığını ve genel merkezin toplantıdan haberi olmadığını söyledi.

O isimler istifaya çağrıldı

Öte yandan kulislerde partililerin, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun toplantıya katılan isimleri istifaya davet etmesi gerektiği de konuşuluyor.

İmamoğlu görüşmeyi anlattı

Toplantıya katılan isimlerden Ekrem İmamoğlu da konu ile ilgili görüşlerini belirterek, bu toplantıları düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Görüşmeye katılan CHP'liler ne dedi?

Görüşmedeki isimlerden Engin Altay, videonun sızmasının enteresan olduğunu belirterek “Gizli saklı bir durum yok” derken, Gökhan Günaydın ise bu sızdırmanın arkasında kimlerin olduğunun kısa bir süre içerisinde ortaya çıkacağını söyledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.