Metin Akpınar'dan Özgür Özel için "köprüden önceki son çıkış" açıklaması

Metin Akpınar'dan Özgür Özel için "köprüden önceki son çıkış" açıklaması
Sanatçı Metin Akpınar, katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkanı Özgür Özel için "Köprüden önceki son çıkış" açıklamasında bulundu.

Türk sinemasının usta ismi Metin Akpınar, söylemleri ile konuşulmaya devam ediyor. Katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkanı Özgür Özel için yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

"Köprüden önceki son çıkış"

Akpınar'ın Halk TV'de yaptığı açıklamalara göre; "Köprüden önce son çıkış var ya bu o. O yüzden de CHP'nin de genelde muhalefet yapan partilerin de akıllarını başlarına toplayıp ülkemizde ne eksikse onun karşısında siyaset üretmeleri lazım. Meşrutiyet ile yönetiliyorsan bunun karşısı cumhuriyet, oligarşi varsa bunun karşısı halkçılık. Özelleştirme varsa bunun karşılığı devletçilik."

"Atatürk'ün ilkesini yeniden uygulayalım"

Metin Akpınar daha sonra sözlerine şu sözlerle devam etti. "Atatürk'ün 6 ilkesini yeniden uygulayalım. Ben güveniyorum dostlarıma hepsinin bitmez dinamoları var. Özgür Özel de öyle Veli Ağbaba da öyle. Sayın İmamoğlu da öyle. Onların dinamoları hiç bitmesin. O enerji yayılsın yeniden bir canlanma ve yeniden kalkınma, yeniden bir istikrar savaşı verelim" diyerek sözlerini tamamladı.

metin-akpinar-kizlari.webp

Babasını izlediği anları paylaştı

Geçtiğimiz günlerde ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar, günlerce konuşulmuştu. Nüfusuna alan ve DNA raporunda öz kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabı
üzerinden televizyonda babası Metin Akpınar'ı izlediği anları takip ettiğini paylaştı. O paylaşım sosyal medyada oldukça konuşuldu.

metin-akpinar-paylasimi.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.