Öztrak’tan Akşener’e: Yolları açık olsun, kendileri bilir

Öztrak’tan Akşener’e: Yolları açık olsun, kendileri bilir
CHP Sözcüsü Faik Öztrak bu sabah katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Öztrak, İYİ Parti liderinin ayrı aday çıkarma açıklamalarına yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak bu sabah Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programına konu oldu. Gündeme, yerel seçimlere ve ekonomik gelişmelere ilişkin soruları yanıtlayan Öztrak’a İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in çok konuşulan açıklamaları da soruldu.

Akşener’in sözleri olay yaratmıştı

Bilindiği gibi İYİ Parti lideri Akşener, Fatih Altaylı’nın programına konuk olarak, 81 ilde ayrı aday çıkaracaklarını ve büyükşehirlerde de seçime kendi adayları ile gireceklerini açıklamıştı.

“Kendileri bilir”

CHP’li Öztrak’a programda Akşener’in bu açıklamaları da soruldu. Öztrak, İYİ Parti’nin ittifak olmadan seçimlere gitme kararına ilişkin soruya, “Yolları açık olsun” cevabını verdi. Programın sunucusu Ezgi Gözeger’in Faik Öztrak’a yönelttiği, “Yerel seçimlerde yeniden ittifak olur mu?” sorusuna ise “Biz her türlü fedakarlığı yaptık, yapılan eleştirileri sineye çektik. Kan kustuk kızılcık şerbeti içtik. Ama gitmek isteyene kal demeyiz, Yolları açık olsun, kendileri bilir” diye yanıt verdi.

Ne olmuştu?

Meral Akşener, dün Fatih Altaylı’nın YouTube kanalında yayınlanan bir programı katılmış ve İYİ Parti’nin yerel seçim planlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu. Akşener, CHP’nin büyükşehirleri kaybetmesini göze alarak İzmir, İstanbul ve Ankara’da kendi adaylarını çıkaracaklarını ve seçime 81 ilde kendi adayları katılmayı planladıklarını dile getirmişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.