Sera Kadıgil, Erdoğan'ın 'bu son seçimim' çıkışını 'duygu sömürüsü' olarak gördü: 'Siyasi dilencilik yapıyor'

Sera Kadıgil, Erdoğan'ın 'bu son seçimim' çıkışını 'duygu sömürüsü' olarak gördü: 'Siyasi dilencilik yapıyor'
Erdoğan'ın "Bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecekler için bir emanetin devri olacak" sözlerine Sera Kadıgil'den yorum geldi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen 7. Gençlik Buluşması öncesinde vakfın 81 il temsilcisiyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmada gündemin seyrini değiştirecek açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerle ilgili konuşmasında siyasete veda mesajı veren Erdoğan, "Benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak." dedi.

Erdoğan'ın beklenmedik çıkışını yorumlayan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, "Siyasi dilencilik yapıyor." dedi.

Sözcü TV'de Ece Üner ile Sözün Gücü programına katılan Sera Kadıgil, Erdoğan'ın açıklamasını Teoman'ın müziği bırakması gibi olacağını düşündüğünü söyleyerek "İstanbul'da kaybedeceğinin farkında ve bunun için de siyasi dilencilik yapıyor." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.