29 Nisan 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

29 Nisan 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş soğuyan havanın ardından 29 Nisan 2024 Pazartesi gününün güncel saatlik hava durumu verilerini merak ediyor.

İstanbul'da hafta sonunun yağışlı geçmesiyle gözler Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne (MGM) çevrildi. Yeni haftada işe veya okula gidecekler, sokağa çıkmayı düşünen vatandaşlar 29 Nisan 2024 Pazartesi gününe tedbirli olmalı mı? İstanbul'da hava nasıl olacak? Yeni haftada megakentte yağış bekleniyor mu? 29 Nisan 2024 günü İstanbul'da yağmur görülecek mi? Sıcaklık kaç derece olacak? İşte MGM tarafından açıklanan saatlik hava durumu verileri..

İstanbullular şemsiyeleri hazırlayın!

İstanbul'da 29 Nisan 2024 Pazartesi günü hava çok bulutlu ve aralıklı olarak sağanak yağışlı olacak. Megakent'te yaşayanların şemsiyelerini muhakkak yanında bulundurmaları öneriliyor.

Akşam saatlerinde etkisini arttıracak olan sağanak yağış gece boyunca devam edecek. İl genelinde sıcaklık 16 dereceye kadar yükselecek. En düşük sıcaklık ise gece 14 derece olması bekleniyor.

Yağmurun yağma ihtimali yüzde 60 olurken, nem oranı yüzde 88 olması tahmin ediliyor. Rüzgar ise ara ara kuvvetlenecek ve saatte 25 km hıza çıkacak.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.