İmamoğlu’ndan 30 Ağustos töreninde “mülteci sorunu” mesajı

İmamoğlu’ndan 30 Ağustos töreninde “mülteci sorunu” mesajı
İstanbul’da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılan İBB Başkanı İmamoğlu’ndan mülteci sorunu mesajı geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valisi Gül ve İstanbul 1'inci Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıldönümü töreni için Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda bir araya geldi.

“Başta mülteci sorunu…”

Anıt önünde düzenlenen törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu konuşmasında “Kentlerimizde başta mülteci sorunu olmak üzere birçok sorunu hep beraber çözebilen bireyler olmayı başarırız” ifadelerine yer verdi.

dha-54938b28169f1e619b2bd4742d06482f-1.jpg

İşte Ekrem İmamoğlu’nun Taksim’de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde yaptığı o açıklamalar:

“Tören sonrası konuşan İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Milletçe 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bugün kutlamalarımıza Taksim Anıtı önünde Atamızın huzurunda hep birlikte başladık. Gün içindeki kutlamalarımız Vatan Caddesi'nde devam edecek. Ülkemizi büyük sorunlardan kurtaran ama yoksulluktan ama kentlerimizdeki özellikle birçok sorundan başta mülteci sorunu olmak üzere hep beraber ülkemizin geleceği ile ilgili beka sorunları diyebileceğimiz deprem gibi problemleri çözebilen bireyler olmayı başarırız. Her bayram bize sorumluluklarımızı hatırlatmalı. Ben de yönetici olarak bu sorumlulukları hatırlayan ve hatırlatan bir insan olmayı ve başarılı olmayı elbette diliyorum" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.