KİPTAŞ Yarısı Büyükşehir'den İletişim Numarası

KİPTAŞ Yarısı Büyükşehir'den İletişim Numarası
 DAMGA Editörü
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un başlattığı Yarısı Büyükşehir'den kampanyası için ilgi çığ gibi büyüyor. Peki, vatandaşlar nasıl bilgi alabilir? KİPTAŞ Yarısı Büyükşehir'den İletişim Numarası haberimizde yer almaktadır.

31 Mart seçimlerinde mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karşısında koltuğu almak isteyen AK Parti Adayı Murat Kurum, vaatlerini açıklamaya devam ediyor. Kurum, çevre ve şehircilik bakanı döneminde TOKİ ile yapılan konutlara bu kez İstanbul'da KİPTAŞ'la devam edecek. İlk projesini de duyurdu. KİPTAŞ Yarısı Büyükşehir'den Kampanyası şimdiden büyük ilgi görüyor ve vatandaşlar tarafından araştırılarak bilgi alınmak isteniyor. KİPTAŞ Yarısı Büyükşehir'den İletişim Numarası haberimizde.

Kurum sosyal medya hesaplarından duyurdu

İstanbul Büyükşehir Başkanı Adayı Murat Kurum, sosyal medya hesaplarından Yarısı Büyükşehir'den Kampanyası hakkında duyuruda bulundu. Kurum 700 bin lira hibe verileceğini, 100 bin kira ve taşınma bedeli ödeneceğini ve 700 bin lira da kredi hakkı tanınacağını dile getirip başvuruların 15 Nisan olduğunu bildirdi. 300 bin konutla birlikte yüz binlerce kişi yenilenen evlerine kavuşabilecek. Süre ise 1.5 yıl.

KİPTAŞ Yarısı Büyükşehir'den İletişim Numarası

İstanbul'da belki de bir milyondan fazla vatandaşı ilgilendiren kampanya hakkında çok sayıda kişi bilgi almaya çalışıp detaylara hakim olmaya çalışıyor. Ancak seçimler bittikten sonra iletişim numarası ve ofislerinin oluşturulması bekleniyor. Eğer bir gelişme yaşanırsa haberimize eklenecektir.

511fb607-46b7-4109-a9c0-d46c2772dee2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.