Yarısı Büyükşehir’den kampanyası ödeme planı, taksitler kaç TL?

Yarısı Büyükşehir’den kampanyası ödeme planı, taksitler kaç TL?
Megakentte yer alan 600 bin konutun yeniden inşa edilmesini öngören Yarısı Büyükşehir’den kampanyasının ödeme bilgileri ve taksit tutarlarını içeren bilgileri sizler için derledik…

İstanbul için başlatılacak “Yarısı Büyükşehir”den kampanyasına katılmak isteyenler ödeme planı ve taksit tutarları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İstanbul’da 300 bini KİPTAŞ eliyle toplam 650 bin konutun yenilenmesini içeren Yarısı Büyükşehir’den kampanyasının detayları belli oldu.

Yarısı Büyükşehir’den kampanyası ödeme bilgileri

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum tarafından açıklanan kampanyanın şartlarının yanı sıra ödeme bilgileri ve taksit tutarları da netleşmeye başladı. Buna göre, Yarısı Büyükşehir’den kampanyasına katılacak vatandaşlara verilecek hibe miktarları ve kredi tutarları da belirlendi.

Yarısı Büyükşehir’den kampanyası taksitleri ne kadar?

Başvurularının 15 Nisan 2024 günü başlayacağı Yarısı Büyükşehir’den kampanyasının aylık taksit tutarları belli oldu. Kampanya kapsamında evlerini yeniletmek isteyenler aylık 5 bin 833 liralık taksitlerle yeni konut sahibi olacak.

Yarısı Büyükşehir’den kampanyası ödeme planı

Proje kapsamında toplam 650 bin ev depreme dayanıklı biçimde yenilenecek. Yarısı Büyükşehir’den kampanyasında katılımcılara 700 bin lira hibe desteğinin yanı sıra 700 bin lira kredi kullanma imkanı sağlanacak.

Murat Kurum Yarısı Büyükşehir’den kampanyasını böyle duyurdu

Kampanyayı kişisel X hesabından duyuran AK Parti İBB adayı Murat Kurum ilgili paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Risksiz bir İstanbul için inşa edeceğimiz yeni güvenli, huzurlu 650 bin yeni yuvamızın, 300 binini KİPTAŞ eliyle yapacağız. 5.883₺’den başlayan taksitlerle vatandaşımızı evlerine kavuşturacağız.”

“Yarısı Büyükşehir’den” kampanyası kira desteği kaç TL?

Kampanyanın açıklanan şartlarına göre, Yarısı Büyükşehir’den projesinden yararlanan evini yenilemek isteyen İstanbullulara kira desteği de sağlanacak. Taşınma ve kira yardımı olarak katılanlara 100 bin TL destek sağlanacak.

“Yarısı Büyükşehir’den” kampanyası son başvuru tarihi ne zaman?

Megakent İstanbul’u kapsayan “Yarısı Büyükşehir’den” kampanyasının başvuru tarihi de belli oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin hemen ardından 15 Nisan 2024 tarihinde Yarısı Büyükşehir’den kampanyasına katılmak isteyenler başvurularını gerçekleştirebilecek.

ggxq77bxuaac54w-002.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.