Özgür Çelik öteden beri “değişim"ciymiş!

Özgür Çelik öteden beri “değişim"ciymiş!
CHP İstanbul İl Başkan adayı CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik’in eski fotoğrafları ortaya çıktı. Çelik’in 11 yıl önce Sarıgül’ün başlattığı Değişim Hareketi’nin kurucularındanmış.

CHP’de İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Özgür Çelik’in parti içindeki “değişim” hareketinin adayı olduğu iddia ediliyordu. Çelik’in eskiden de CHP içindeki farklı değişim hareketlerine destek verdiği ortaya çıktı.

Gazeteci Mehmet Mert kişisel Twitter hesabından yayınladığı son mesajında, CHP İstanbul İl Başkanı adayı Özgür Çelik’in eskiden Mustafa Sarıgül’ün Değişim Hareketi’ne destek verdiğini belirten bir haberi paylaştı.

“Özgür Çelik öteden beri değişimciymiş” diyen Mert, Çelik’in 2012 yılında Bahçelievler’de Mustafa Sarıgül’ün başlattığı Değişim Hareketi’nin kurucuları arasında olduğunu belirtti.

İşte Mehmet Mert’in konuya ilişkin o mesajı ve paylaşıma konu olan o haber: “#CHP'nin İstanbul İl başkan adayı #ÖzgürÇelik öteden beri #Değişim'ciymiş. “Fotoğraf 2012 yılından. #MustafaSarıgül'ün DeğişimHareketi Bahçelievler Teşkilatı kurucuları arasında yer alan
@ozgurcelikchp o zaman da değişimcilerden yana tavır koymuş…”

f7b2loawgaajrow-1.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.