İstanbul’da iki isim Cemal Canpolat lehine adaylıktan çekildi...

İstanbul’da iki isim Cemal Canpolat lehine adaylıktan çekildi...
CHP İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Cemal Canpolat’a adaylık için adı geçen iki isimden destek geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurultay heyecanı yaşanırken İstanbul İl Kongresi ve İl Başkanlığı Seçimi için de geri sayım başladı. CHP İstanbul İl Başkanlığı için iki isim adaylıklarını açıklarken, Cemal Canpolat’a destek veren iki isim ise dikkat çekti.

Gazeteci Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından yaptığı bir fotoğraflı paylaşımla CHP İstanbul İl Başkanlığı için adı geçen iki adayın Cemal Canpolat lehine çekildiğini açıkladı.

Buna göre, Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen ve ismi CHP İstanbul İl Başkanlığı için sık sık anılan Selçuk Sarıyar ile CHP’de Siyasal İşler ve Seçim Propagandasından sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olan Mehmet Ali Yüksel il başkanlığı için aday olmayarak Canpolat’la birlikte hareket edecek.

Sarıyar ve Yüksel adaylıktan çekilmelerinin ardından Genel Merkezin desteklediği aday olarak adı geçen Cemal Canpolat’ın ofisinde bir araya geldi. Üçlü birlikte fotoğraf paylaşarak güç birliği mesajı verdi.

İşte Barış Yarkadaş’ın o paylaşımı: “İsmi CHP İstanbul İl Başkan adaylığı için geçen Selçuk Sarıyar ve Mehmet Ali Yüksel, Cemal Canpolat lehine adaylıktan çekildi. Yüksel ve Sarıyar, CHP İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat ile birlikte çalışmaya başladı. Üçlü, Canpolat’ın seçim ofisinde buluştu.”

f7h2bb9waaabyqk.jpeg

Canpolat da paylaştı

Öte yandan Cemal Canpolat’ta toplantıdan benzer bir fotoğraf paylaşayarak şu mesajı verdi: “Kırarak, dökerek değil; birleşerek ve emeği işleyerek yola çıktık.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.