CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, evli mi?

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, evli mi?
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in hayatı merak konusu oluyor. Özgür Çelik evli mi, yaşı, doğum tarihi, aslen nereli, sevgilisi var mı, boyu kaç?

CHP Bahçelievler İlçe Başkanı olan Özgür Çelik yapılan 38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde rakibi Cemal Canpolat'tan daha fazla oy alarak yeni CHP İstanbul İl Başkanı seçildi. Çelik'in zaferinin ardından pek çok kişi Özgür Çelik’in kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki yeni CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik CHP kimdir, doğum tarihi, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi, sosyal medya hesapları ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

chp-istanbul-il-baskanligi-icin-ilk-aday-belli-oldu.webp

CHP’li Özgür Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özgür Çelik, 14 Haziran 1981 tarihinde Sivas’ta dünyaya geldi. 42 yaşındaki Çelik, lisans eğitimini iletişim alanında gördü. Daha sonra İstanbul Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yaptı. İkinci yüksek lisansını ise aynı kurumda Yerel Yönetimler, Kent ve Çevre Çalışmaları alanında tamamladı.

Özgür Çelik ne iş yapıyor, kariyeri?

Halen Bahçelievler CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Özgür Çelik, eğitim alanında faaliyet gösteren 20 yıllık bir kurumun kurucusu. Çelik aynı kurumun müdürlüğünü de yürütüyor. 2015 yılından beri CHP İlçe Başkanlığı görevine devam ediyor.

Özgür Çelik sosyal medya hesapları ne?

Twitter’da 9 bine yakın kişi tarafından takip edilen Özgür Çelik’in @ozgurcelikchp kullanıcı adlı bir hesabı bulunuyor. Çelik’in 13 binden fazla kişinin takip ettiği Instagram hesabının kullanıcı ismi de aynı.

Özgür Çelik evli mi, sevgilisi var mı, kız arkadaşı kim?

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in evli olup olmadığı da en çok merak edilen konulardan biri oluyor. Özgür Çelik'in özel hayatına dair pek fazla bilgi bulunmamakla birlikte CHP İstanbul İl Başkanının bekar olduğu düşünülüyor.

Adaylığını resmen ilan etti

CHP’li Özgür Çelik resmi Twitter hesabından paylaştığı mesajda, CHP İstanbul İl Başkanlığına adaylığını açıklayacağını ifade etti. Çelik, adaylık açıklamasını 23 Eylül 2023 Cumartesi günü CHP İstanbul İl Binası’nda gerçekleştireceğini de sözlerine ekledi.

CHP İl Binasında açıklayacak

İşte Özgür Çelik’in o paylaşımında yer alan ifadeler: “ADAYLIK AÇIKLAMASINA DAVET

CHP İstanbul İl Başkanlığına adaylığımı açıklayacağım toplantımıza katılımınızdan onur duyarım.

23 Eylül Cumartesi 14.00
CHP İstanbul İl Binası
Huzur Mah. Azerbeycan Cad. No: 2 Sarıyer
(Galatasaray Stadyumu Yanı)”

f6orfr4wkaa4p9g.jpeg

İmamoğlu'na yakın olduğu biliniyor

CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı olan Özgür Çelik parti içinde devam eden "değişim" tartışmalarında ön planda olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile biliniyor. Bu nedenle Çelik için "değişimcilerin adayı" ifadeleri kullanılıyordu.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum