CHP İstanbul’da dananın kuyruğu kopuyor!

CHP İstanbul’da dananın kuyruğu kopuyor!
Gazeteci Mehmet Mert, CHP İstanbul İl Kongresi öncesinde parti içinde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Mert'in Canan Kaftancıoğlu hakkındaki sözleri ise dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul İl Kongresi bu pazar yapılıyor. Kongrede yeni il başkanı ve il yönetimi de belirlenecek. 8 Ekim Pazar günü yapılacak kongre öncesinde parti içinde hareketli saatler yaşanırken, iki başkan adayının iddiası sürüyor. İşte CHP’nin büyük kurultayı öncesinde en önemli kongresi olan İstanbul İl Kongresi öncesinde son kulis bilgileri…

Dikkat çeken Kaftancıoğlu iddiası

Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile pazar günü gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi ve başkanlık seçimlerine dair açıklamalarda bulundu. İki il başkanı adayı Cemal Canpolat ve Özgür Çelik cephesinde yaşananları aktaran Mert’in Canan Kaftancıoğlu hakkındaki iddiası da dikkat çekti.

Mehmet Mert, CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Cemal Canpolat’ın listesinden yönetime girmek istediğini belirtti. Mert mesajında bu isteğin gerekçesini de dile getiriyor.

Seçimin iptali için zemin mi hazırlanıyor?

İşte Mert’in “İstanbul’da dananın kuyruğu kopuyor” diyerek yaptığı o paylaşımda yer alan ifadelerin tamamı:

“Bu pazar #CHP İstanbul’da dananın kuyruğu kopuyor.
Değişimcilerin adayı #ÖzgürÇelik ile genel merkezin adayı #CemalCanpolat 8 Ekim Pazar günü kozlarını paylaşıyor.
Canan Kaftancıoğlu ise Canpolat’ın listedinden yeniden il
yönetimine girmek istiyor. Bu duruma, Canpolat taraftarları Kafrancıoğlu’nun gücünden ve tecrübelerinden istifade edeceğiz derken, Çelik & değişimciler taraftarları ise siyasi yasaklı olan
birisini aday yaparak şayet kongreyi Özgür Çelik kazanırsa seçimleri iptal etmek için zemin hazırlanıyor diyerek açıklıyorlar...!”

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.