Cemal Canpolat CHP İstanbul İl Başkanlığı’na aday!

Cemal Canpolat CHP İstanbul İl Başkanlığı’na aday!
CHP’de İstanbul İl Kongresine sayılı günler kala il başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı. Özgür Çelik’in ardından Cemal Canpolat da adaylığını ilan etti.

CHP’de İstanbul İl Başkanlığı seçimi heyecanı yaşanıyor. Ekrem İmamoğlu’na yakınlığı ile bilinen CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik’in “değişimcilerin adayı” olarak başkanlık adaylığını ilan etmesinin ardından genel merkezin adayının kim olacağı merak ediliyordu. Birkaç gündür siyaset kulislerinde konuşulan haberler doğru çıktı. Buna göre eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, yeniden CHP İstanbul İl Başkanı olmak için yarışacak.

“Kuruluşunun 100. yılında il başkanlığına adayım”

Cemal Canpolat, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adaylığını duyurdu. Canpolat yaptığı paylaşımda, “Kuruluşunun 100. Yılında, 100 yıllık çınarın İstanbul İl Başkanlığına adayım” ifadelerini kullandı. Cemal Canpolat’ın CHP İstanbul İl Başkanlığı adaylığının 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 18.00’de CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda resmen açıklayacağı öğrenildi.

f63vpwmwsaat9eb-001.jpeg

“Yine başaracağız”

İşte Cemal Canpolat’ın adaylık açıklamasına davet başlığı ile yayınlanan o paylaşımında yer alan ifadeler: “Kuruluşunun 100. Yılında, 100 yıllık çınarın İstanbul İl Başkanlığına adayım.
Geçmişte başardık!
İstanbul’da bu rejime HAYIR dedik.
Yine başaracağız.
Gelin büyük hikayemizi birlikte yazalım…
27 Eylül Çarşamba günü saat 18:00’de tüm yol arkadaşlarımı İstanbul İl başkanlığımıza bekliyoruz.”

CHP İstanbul İl Kongresi ve İl Başkanlığı seçimi ne zaman?

İl kongrelerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nde İstanbul il kongresi 8 Ekim 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimi için şimdilik aday olan iki isim bulunuyor. Özgür Çelik ve Cemal Canpolat CHP İstanbul İl Başkanı olmak için aynı gün düzenlenecek seçimde yarışacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.