Yüzüncü yılda eğitime anlamlı destek

Yüzüncü yılda eğitime anlamlı destek
Eğitim gönüllüsü olarak bilinen ünlü iş insanı, İstanbul Güneş Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baysan, cumhuriyetin yüzüncü yılında anlamlı bir işe imza attı. Baysan, yüzüncü yıl için dört yüz öğrenciye burs bağışladı.

Şimdiye kadar eğitime verdiği katkıyla adından söz ettiren ve eğitim gönüllüsü olarak hafızalarda yer edinen İstanbul Güneş Ecza Deposu Sahibi Mustafa Baysan, daha önce Mersin Yenişehir'de üniversite öğrencileri için yurt inşa etmişti. Baysan yıllardır İstanbul Çatalca ilçesinde de eğitime verdiği burslar ve yardımlar ile bilinmekte. Cumhuriyetin yüzüncü yılı sebebiyle Çatalca Muhtarlar Derneği’nin belirlediği, Çatalca'da yaşayan ve öğrenim gören 400 öğrenciye 1000'er lira burs veren Mustafa Baysan’ın bu davranışı bir defa daha alkış ve taktir topladı.

Bayrama yakışan bir hareket

Çatalca Muhtarlar Derneği aracılığı ile Çatalca'nın her mahalle muhtarıyla iletişim kurarak, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için burs imkanı sağlayan Baysan'ın bu hareketi Cumhuriyet Bayramı eşliğinde öğrencilerin yüreğine su serpti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.