İmambakır Üküş kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

İmambakır Üküş kimdir, nereli, ne iş yapıyor?
Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanlık yarışının ikinci turunda çekilmemesi için baskı yapan isimler arasında yer alan İmambakır Üküş’ün kim olduğu araştırılıyor.

Bugün sosyal medyada yayılan bir video Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen Genel Başkanlık seçimini ikinci tur oylama sonucunda Özgür Özel kazanmıştı. İlk tur sonucunda rakibinin gerisinde kalan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarıştan çekilmesi gündeme gelmişti. Bugün gazeteci Şaban Sevinç’in yayınladığı bir video ise tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

Videoda Kılıçdaroğlu’nu adaylıktan çekilmemesi için ikna etmeye çalışan CHP’liler yer alıyor. İlk tur seçiminin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen partililerin yer aldığı videodaki bir isim ise dikkat çekti. Gazeteci olduğu öğrenilen İmambakır Üküş’ün Kılıçdaroğlu’nun ikna etmek için “Hayır, hayır izin vermiyorum çekilemezsiniz” dediği anlar videoda yer alıyor. Peki Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarıştan çekilmemesi ile sonuçlanan süreçte yer aldığı ortaya çıkan İmambakır Üküş kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, nerede çalışıyor, sosyal medya hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

806x378-1699259610298.jpeg

İmambakır Üküş kimdir, nerede çalışıyor?

CHP’ye yakın gazeteciler arasında olduğu bilinen İmambakır Üküş, İstanbul Gerçeği isimli internet sitesinde görev yapıyor. Sitede hem yazar hem de genel yayın yönetmenliği yapan Üküş’ün seçim döneminde gerçekleşen Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu görüşmelerinde de etkin olduğu iddia ediliyor.

Twitter'da 30 bine yakın takipçisi bulunan İmambakır Üküş'ün platformdaki kullanıcı ismi @@imambakirukus.

Kaynak:Ataberk Yeşil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum