Marc Cucurella kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Marc Cucurella kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
Trendyol Süper Lig'de 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray, gözünü transfere çevirdi. Gündemdeki isimlerden biri Marc Cucurella oldu. Peki, Marc Cucurella kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde.

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle taraftarlarını sevindiren Galatasaray'da eylül ayı da boş geçmemiş ve önemli isimleri kadrosuna katmıştı. İlk hamle olarak imza atan Angelino'nun durumundan memnun kalmayan Okan Buruk, Kazımcan'ın da deneyimsizliği nedeniyle bu bölgeye bir hamle yapmak amacında. İspanyol sol bekin yerine vatandaşı getirilecek. Kısa süre içerisinde görüşmelerin başlaması bekleniyor. O isim Chelsea'ye bu sezon gelen Marc Cucurella. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Marc Cucurella kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Beklentileri karşılayamadı

Kariyerinde birçok önemli takım bulunmasına rağmen bu sezon Leipzig'den kiralanan Angelino, beklentilerin çok altında kaldı. Geçen sene Hoffenheim'daki performansını mumla aratan İspanyol futbolcunun satın alma opsiyonunun kullanılmamasına kesin gözle bakılıyor. Kontratında bulunan 6 milyon euroluk madde, 20 maç sonra kesinlik kazanacak. Bu nedenle Kazımcan daha fazla şans bulabilir.

Okan Buruk sol bek istedi

Bu sezon 3 kulvarda mücadele den Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, sol bek rotasyonuna Abdülkerim Bardakçı'yı dahil ederek soruna pansuman yapmaya çalışıyor. Deneyimli oyuncudan her türlü yararlanmayı planlayan genç teknik adam, yine de adını kanıtlamış ve kalitesi yüksek bir yıldızın aralarına getirilmesi yönünde yönetime rapor sundu.

Marc Cucurella gündemde

Fotomaç'ın haberine göre sezon başında Brighton'dan 65.5 milyon euro karşılığında Chelsea'ye transfer olan Marc Cucurella, Galatasaray'ın gündemine geldi. Harcadığı astronomik bonservise rağmen karşılığını alamayan Londra temsilcisinde sadece 621 dakika forma bulabilen İspanyol futbolcunun aynı zamanda stoperde oynayabilmesi ibreyi kendisine çevirdi.

Marc Cucurella kimdir?

Tam adı Marc Cucurella Saseta olan Marc Cucurella, 22 Temmuz 1998 tarihinde İspanya'nın Alella kentinde doğdu. 25 yaşındadır. 1.73 metre boyundaki futbolcu, futbola Alella'da başladı. Buradan Espanyol alt yapısına geçti. 2 sene sonra adresi bir başka Katalan ekibi Barcelona ekibi oldu. A takım kadar yükseldi. 2018'de Eibar'a kiralık verildi, 2019'da ise Getafe'ye. Ardından 11.8 milyon euroya bonservisi alındı. 2021'de ise Brighton kendisi için 18 milyon euroyu kasasından çıkardı. Kariyerinin transferini ise Chelsea ile yaptı. Londra ekibinde umduğu forma şansını bulamadı. Sadece 7 karşılaşmada oynayabildi. Ülkesi İspanya adına 1 kez mücadele etti. Güncel piyasa değeri 28 milyon eurodur.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.