Şulemsi gerçek adıyla Şule Kayatürk kimdir? Parasının kaynağı ne?

Şulemsi gerçek adıyla Şule Kayatürk kimdir? Parasının kaynağı ne?
Son dönemde gündeme taşınan zenginlik dosyalarının ardından Şulemsi adıyla bilinen Şule Kayatürk de konuşulmaya başlandı. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Şulemsi gerçek adıyla Şule Kayatürk kimdir? Parasının kaynağı ne?

Sosyal medya paylaşımlarında lüks hayatlarını paylaşarak gündeme oturan, her yaptıkları olay olan ve son günlerde ise kara para akladıkları iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat gündemdeki yerini koruyor. Çiftin ardından bazı isimlerin de inceleme altına alınabileceği iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düştü. O isimlerden biri de Şulemsi adıyla bilinen ve yüz binlerce takipçisi bulunan Şule Kayatürk. Uzun süredir paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen hakkında internette araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Şulemsi gerçek adıyla Şule Kayatürk kimdir? Parasının kaynağı ne? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Şulemsi kimdir?

1 milyondan fazla takipçisi bulunan Şulemsi, profilinde "Dini benim amellerimden değil, Kur'an'dan öğrenin" ifadelerine yer vermiştir. Her paylaşımı ile binlerce etkileşim elde etmektedir. Takipçileri de kendisinin her fotoğrafına ve videosuna yoğun ilgi gösteriyor. Hesabında işi ve özel hayatına dair gönderiler yayınlamaktadır. Instagram adresi @sulemsi'dir.

Şule Kayatürk kimdir?

Şulemsi rumuzu ile internette adından söz ettiren ve 9 senedir de sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıkan Şule Kayatürk, Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması sürecinde gündeme gelen Avukat Feyza Altun tarafından takip edilmeye başlandı. Başarılı avukat paylaşımlarıyla sürekli zenginlik vurgusu yapan Kayatürk için birçok paylaşımda bulundu. Bu gelişmelerin ardından fenomen isim hesabını kendisini takip etmeyenlere kapattı. Güzellik merkezleri açarak bugünkü servetine ulaştığı görünse de arkasında farklı sebeplerin yattığına dair birçok iddia bulunuyor.

Şulemsi Şule Kayatürk kimdir?

İnternetteki adı Şulemsi olan Şule Kayatürk sosyal medya fenomeni. Makyaj ve güzellik paylaşımları ile adını milyonlara duyurdu. Aslen Ankaralıdır. Boyu 1.65 metre civarındadır. Oğlak burcu ve 26 yaşında olduğu bilinmektedir. 100 kiloyu aştığı sürecin ardından girdiği zayıflama maratonunda 54 kiloya kadar düşmüştür. Yüzünde estetik olduğu iddialarına "estetik yok, yaş aldıkça yüzüm oturdu" yanıtını verdi.

Şulemsi Şule Kayatürk'ün parasının kaynağı ne?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından adı gündeme gelen Şulemsi Şule Kayatürk'ün parasının kaynağı da merak konusu oldu. Bugüne kadar sosyal medyanın haricinde Şulemsi Beauty Center'ı işleten ve çok sayıda şube açan genç fenomenin internette yer alan bilgilere göre 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri, 1 yat ve 3 milyar dolar yatırıma sahip olduğu iddia ediliyor.

Yine aynı senaryo mu?

Daha önce Dilan Polat, haklarındaki iddialara yönelik olarak "Bu vatanı bölemeyeceksiniz" sözleri ile yanıt vermişti. Şule Kayatürk de benzer bir ifadeyi sosyal medya hesabından paylaşarak şunlaru söyledi; "Yarası olan gocunur. Tehdit edeceğin son insanım. Pert arabamın peşine düşecek kadar leş bir insansın. Networkten dolandırdığın insanların mesajlarından geçilmiyor. Ben her şeyimle dikkat ediliyorum. Ticaretime, olurr da bir açığım varsa da bilmeden, devletime kurban olsun. Senin gibi insanları kandırıp çalmıyorum en azından. Neyse ki benim harekete geçmeme gerek kalmayacak. Geçmiş olsun. Bu da son sözümdür. Sırtını dayadığın dağlara dikkat et tepene yıkılmasın"

sulemsi-eski-estetiksiz-hali.webp

Büyük değişim yaşadılar

Dilan Polat ve Engin Polat'ın seneler önceki hali ile son durumları arasındaki fark internette bir hayli konuşulmuştu. Şule Kayatürk ve eşi Yasince'nin de değişimi yine dikkat çekiyor. 2013 yılında çekildikleri fotoğrafla 2019'daki arasında çok büyük bir fark var.

sulemsi-araba.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.