Aleyna Tilki Emrah Karaduman'ın aracına çarptı! Kaza değil inatlaşma

Aleyna Tilki Emrah Karaduman'ın aracına çarptı! Kaza değil inatlaşma
Geçtiğimiz günlerde Emrah Karaduman hakkında sert ifadeler kullanan Aleyna Tilki bu kez de sevgilisinin aracına çarptı. Genç şarkıcı kazanın inatlaşma üzerine gerçekleştiğini açıkladı. Emrah Karaduman kazaya ilişkin fotoğrafı sosyal medyadan yayınlandı.

Sosyal medyadaki her hali olay olan Aleyna Tilki'nin en son gözyaşları içerisinde kaldığı görüntüler magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Emrah Karaduman ile yollarını ayıracağı iddia edilen genç şarkıcı kısa sürede sevgilisiyle barışmıştı. Ardından da iki isim de annesini alarak yemeğe çıkmıştı. Şimdi ise listeleri alt üst eden Aleyna Tilki'nin Emrah Karaduman'ın aracına çarpması konuşuluyor.

Nişantaşı City's AVM içerisinde bulunan bir güzellik merkezine giden Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman basın mensupları tarafından görüntülendi. Tilki yaptığı açıklamda şok tedavisine geldklerini belirterek; “Kendimizi şokladık. Sıcaklık -40’a kadar düşüyor. Soğuk havayı çok seviyorum, kendimi soğuk havalarda, dağlarda koşturan Tilki gibi hissediyorum” dedi.
 


Abartılacak bir şey yoktu


Genç şarkıcı sosyal medyada Emrah Karaduman’a sitemli tweet’ler atması ve ardından ağladığı bir videosunu paylaşması hakkında da konuştu:“Emrah’a birazcık kırılmıştım. Ben de o gün herkes gibi ağladım. Abartılacak bir şey yoktu. Ama birazcık ünlüyüz ya, o yüzden abartılıyor.”

Aleyna Tilki, 700 bin TL’ye aldığı arabasını park ederken Emrah Karaduman’ın aracına çarpması hakkında da konuştu. Ünlü şarkıcı, “Kaza değil o. Emrah, ‘bana oradan çıkamazsın’ dedi. Ben de ‘hayır çıkabilirim’ dedim.İnatlaştık biraz. Çıktım da aslında ama sonra baktım Emrah’ın arabasına sürtmüşüm. Emrah’ın suçu, uyarması lazımdı beni” dedi.

emrah karaduman aleyna tilki

Emrah Karaduman, Aleyna Tilki’nin aracına çarptığı kareyi instagram’ının hikaye bölümünde “İyi güzel park ediyorsun da benim arabamın suçu ne Aleyna Hanım” notuyla paylaştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.