Aylin Coşkun evlilik teklifini aldı ve nikah tarihini açıkladı

Aylin Coşkun evlilik teklifini aldı ve nikah tarihini açıkladı
Sinsirella şarkısıyla pop müzik listelerini sallayan Aylin Coşkun 14 yıllık sevgilisi Volkan Aslan'dan romantik bir evlenme teklifi aldı. Coşkun nikah tarihini de kendisi duyurdu.

İş adamı Volkan Aslan ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Aylin Coşkun muradına eriyor. Yıllardır süren birlitekliklerini resmileştirecek olan çift evlilik teklifi ile gündeme geldi. Mumlar ve güller alarak sürpriz yapan Aslan, Coşkun'a romantik bir evlilik teklifinde bulundu. Yanıt ise olumlu oldu. Bu anlar güzel şarkıcının sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Binlerce beğeni ve yorum geldi.

En iyi albüm!
Basın mensuplarının karşısına çıkan Aylin Coşkun, “Hiç mütevazı olmayacağım, son zamanlarda çıkmış en iyi albüm. İçi dolu dolu. Baştan sona dinleyip herkesin kendine 3-4 tane şarkı bulacağı bir albüm. Hep hepsine tek tek klip çekeceğim” dedi.

aylin coşkun evlilik teklifi

Aylin Coşkun ne zaman evlenecek?
Aylin Coşkun hayranlarının ve magazin kamuoyunun 'Ne zaman evlenecek?' sorusunun da cevabını verdi. Coşkun; ” 9.9.2019 tarihinde evleniyorum. ‘Kınayı ve düğünü nerede yapacağız’ diye tartışıyoruz. Bu kadar işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum, bunalıma girdim. Hemen çocuk doğurup kendimi sahneye atmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.