Buket Aydın Emir Sarıgül ile aşk iddialarına yanıt verdi

Buket Aydın Emir Sarıgül ile aşk iddialarına yanıt verdi
Kanal D Ana Haber spikerliğinden isitda eden ve eşinden de boşanan Buket Aydın'ın 6 aydır Emir Sarıgül ile ilişki yaşadığı yönünde iddialar magazin dünyasını sarsmıştı. Aydın, sosyal medyadan Sarıgül ile çekildiği fotoğraf hakkında bir açıklama yayınladı.

Türkiye'nin en çok konuşulan haber spikerlerinden biri olan Buket Aydın son bir hafta içerisinde verdiği istifası ve boşandığı eşi ile gündemde. Karantina günlerindeki önceliklerinin değiştiğini belirtip ertesi gün de 7 yıllık eşi Erce Baykal ile yollarını ayırarak boşanmıştı.

Sabah gazetesi ise yer verdiği haberinde Buket Aydın'ın ayrılık ve boşanma kararının perde arkasındaki kişiniin Emir Sarıgül olduğunu öne sürdü. Bilindiği üzere Sarıgül de kısa bir süre önce eşi Fatoş Altınbaş ile resmen boşandı.

Buket Aydın, olay patlak verince dün akşam saatlerinde şu açıklamayı yaptı: "Telefonumda ve Instagram hesabımda siyasetçiler, iş insanları ve sanatçılarla çekilmiş yüzlerce fotoğrafımdan biri bu… Arkadaşım Emir Sarıgül'den de ona istemeden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum."

buket aydın emir sarıgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.