Caner Erkin ile Asena Atalay arasında yeni kriz patlak verdi!

Caner Erkin ile Asena Atalay arasında yeni kriz patlak verdi!
Boşandıktan sonra oğulları Çınar için adeta savaşan Caner Erkin ile Asena Atalay arasında bu kez de nafaka krizi patladı. Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin eski eşine nafakasını kendisi için harcadığını öne sürerek dava açmaya hazırlanıyor.

Milli futbolcu Caner Erkin iki sene önce ayrıldığı Asena Atalay'a ayda 10 bin lira yoksulluk nafakası ödüyor. Mahkeme tarafından verilen bu karar sonrasında farklı bir kriz patladı. Oğluna da 50 bin lira ödeyen yıldız futbolcu, okul masraflarını üstlendiği çocuğunun haricinde Atalay'a 10 bin lira ekstra para ödediğini açıklamıştı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Asena Atalay'ın babası Oktay Bey'in geçen yıl borcu yüzünden kapattığı tiyatro ve gösteri sanatları merkezi Massk Sahne'yi yeniden açmasıyla Caner Erkin cephesinden bir hamle geldi. Caner Erkin, Asena Atalay'ı kendisi ve çocuğu için verdiği nafakayı babasına aktarmakla suçladı.

10 BİN LİRAYI KESECEK
Beşiktaşlı futbolcunun, geçen yıl kısa süre televizyonda sunuculuk yapan eski eşinin şu an bir işi olmamasını gerekçe gösterdiği öğrenildi. Caner Erkin, Maslak Mashattan'daki merkezin geçen günlerde Oktay Atalay tarafından yeniden açılmasıyla eski eşine ödediği aylık 10 bin liralık yoksulluk nafakasının kesilmesi için dava açmaya hazırlanıyor.

"PARAYI KENDiNE HARCIYOR"
Caner Erkin, geçen aylardaki davada eski eşini "Asena, çocuk için verdiğim parayı kendisine harcıyor" sözleriyle suçlamış ve Çınar'ın velayetinin kendisine verilmesini istemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.