Demet Akalın'dan çok üzücü Şükran Ovalı haberi

Demet Akalın'dan çok üzücü Şükran Ovalı haberi
Caner Erkin ile mutlu bir evliliği olan ve yakında da bir çocuk bekleyen Şükran Ovalı hakkında açıklamalarda bulunan Demet Akalın herkesi üzen sözler söyleyerek ünlü oyuncunun düşük tehlikesi bulunduğunu belirtti.

Magazin gündeminden düşmeyen Şükran Ovalı ve Caner Erkin son olarak çarpıp kaçtıkları taksiyle haberlere konu olmuştu. Konu ile ilgili olarak Vadistanbul'daki Jolly Joker'de sahneye çıkan Demet Akalın sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başarılı şarkıcı ünlü oyuncu hakkında şunları söyledi; "Şükran geçen hafta geçirdiği benim komşum, geçen akşam beni aradı ve çok ağladı. Kaza sonrası yapılan haberlerle çok üzerine gidildi. Şükran inanılmaz üzüldü, düşük tehkisi var. Hamile bir insanı düşünmek lazım, deliriyorum böyle şeylere!" Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile eşi Şükran Ovalı’nın arabalarıyla seyir halindeyken, bir taksiye çarpıp kaçtığı iddia edilmişti.

‘Duymayan Kalmasın’ programına telefonla bağlanan taksi şoförü olayı anlatırken, Caner Erkin’in çarpıp kaçtığını, polis çağırdığını ama Caner Erkin ile Şükran Ovalı’nın üzerine yürüyüp ağır hakaretler ettiğini öne sürmüştü. Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.