Demet Akalın'dan vefalı konser: Gelirini bağışladı

Demet Akalın'dan vefalı konser: Gelirini bağışladı
Harbiye Açıkhava'da binlerce kişiye konser veren Demet Akalın elde ettiği geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayarak beğeni topladı.

Yaz sezonu gelmesiyle birlikte ünlülerin konser mekanı haline gelen Harbiye Açıkhava'nın dün akşamki konuğu Demet Akalın'dı. Akalın'ı dinlemek isteyen binlerce kişi biletleri tüketti. Başarılı şarkıcı da bu gelişme üzerine tüm konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladığını duyurdu.

Yalnız bırakmadılar
Hayranlarının konser alanını hınca hınç doldurduğu Akalın sahneye inşa edilen bir mekanizma üzerine oturup indi. Kullandığı üç farklı kıyafetle de göz kamaştıran Akalın'ı dostları da yalnız bırakmadı. Ünlü isimlerin geçidine şahitlik edilen konserde  Alişan ve eşi Buse Varol, yakın dostları Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy ile Demet Akalın'ı izlemeye giden Alişan bir ara sahneye çıkarak arkadaşına eşlik etti.

demet akalın konser

Bağış en güzelyidi
Konserde çektirdikleri fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Alişan, "Çok güzel bir akşamdı... Çok eğlendik. Her şeyden önemlisi bu konserin tüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlaman en güzeliydi" notunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.