Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı!

Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı!
Evliliklerinde yaşadıkları problemler ve sonraki süreçlerle kader ortaklığı yapan Demet Akalın ile Gülben Ergen geçen sene başlayan küslüğü geçtiğimiz günlerde sona erdirdi.

İki meslektaş olan Demet Akalın ve Gülben Ergen buzları eritti. Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın'a desteğini gösteren Gülben Ergen uzattığı zeytin dalına karşılık almıştı. İkili dün bir araya geldi ve aralarındaki küslüğü sona erdirdi.

Bir dönemin ayrılmaz ikilisi Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçen yıl nedeni bilinmeyen bir olaydan dolayı küserek birbirlerini Instagram hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı.

Gülben Ergen'in boşanma haberlerinden sonra Demet Akalın'a yalnız bırakmamış ve zor günlerinde eski dostunun yanında olmuştu. İkili dün birlikte Deniz Seki’yi dinlemeye gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinden sahneye çıkan Demet Akalın ve Gülben Ergen,  Deniz Seki ile düet yaptı.

Eğlenceleri anları sosyal medya hesabından paylaşan Demet Akalın, "Ne olursa olsun gerçek ve candan dostların elini bırakmayın" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.