Deniz Akkaya'dan sosyal medyanın hedefi haline gelen açıklamalar

Deniz Akkaya'dan sosyal medyanın hedefi haline gelen açıklamalar
Ünlü komedyen Ata Demirer'in eski nişanlısı Aslı Turan'ın kameraya aldığı görüntülerde; "İstemiyorum abi. Çirkin insanlarla arkadaşlık etmekten hoşlanmıyorum. 1. çirkin, 2. şişko insanlar…" diyen Deniz Akkaya topa tutuldu. Video kısa sürede kaldırıldı.

Şubat ayında yaşadıkları aşkla gündeme gelen ancak birliktelikleri uzun sürmeyen Ata Demirer ile Aslı Turanlı magazin haberlerinin en çok yazıldığı çiftlerden biriydi. Kısa bir süre önce Turanlı'nın video kaydı yaptığı anlarda Deniz Akkaya'nın ağzından çıkan sözler bir anda sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

1. çirkin, 2. şişman
Paylaşımda Deniz Akkaya'nın sarf ettiği, "Şişman ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum" sözleri büyük tepki gördü. Akkaya videoda, "İstemiyorum abi. Çirkin insanlarla arkadaşlık etmekten hoşlanmıyorum. 1. çirkin, 2. şişko insanlar…" ifadelerini kullandı.

Hedef Ata mı?
Deniz Akkaya'nın bu videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Aslı Turanlı'nın eski sevgilisi Ata Demirer'e gönderme yaptığı iddia edildi. Turanlı, videoya gelen tepkiler üzerine paylaşımını hemen kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.