Dilan Polat ve Engin Polat'a şok karar, Mal varlıkları donduruldu

Dilan Polat ve Engin Polat'a şok karar, Mal varlıkları donduruldu
Sosyal medyada son günlerde en çok konuşulan çift Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a kötü haber geldi. Fenomen çiftin mal varlığı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından donduruldu.

Günlerdir gündemden düşmeyen ve haklarında MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu) tarafından işlem başlatılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a kötü haber de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan geldi. İddiaya göre Polat çiftinin mal varlığı başsavcılık tarafından alınan karara göre donduruldu.

Cumhuriyet'ten Can Uğur'un haberine göre Dilan Polat ve Engin Polat'ın birinci ve ikinci derece yakınlarının da iddiaya göre mal varlığının dondurulduğu öğrenildi. Ayrıca Dilan Polat ve Engin Polat dahil diğer kişilerin de yurt dışına çıkış yasağı konulduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde MASAK tarafından "Kara para aklama ve vergi kaçırma" iddiası ile Dilan Polat, Engin Polat ve akrabaları hakkında bir rapor hazırlanmıştı. Bu raporda Polat çiftinin kurdukları şirketler arasında naylon fatura kesmek ve matrahını azaltmaya çalışıldığı öne sürülmüştü.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.