Başarılı oyuncu "Fatih'i Tokatla" uygulamasıyla ilgili açıklaması dikkat çekti

Başarılı oyuncu "Fatih'i Tokatla" uygulamasıyla ilgili açıklaması dikkat çekti
Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakterini canlandıran başarılı oyuncu Doğukan Güngör "Fatih'i Tokatla" uygulamasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde geçen haftaki bölümü tüm izleyenleri ekrana kilitlemişti. Dizinin Fatih karakterine hayat veren başarılı oyuncu Doğukan Güngör'e sosyal medya üzerinden oynadığı karakter sebebiyle oldukça tepki gösterilmişti.

Fatih karakteri tüm Türkiye'den tepki alınca bir uygulama sitesi ise durumu fırsat bilip "Fatih'i Tokatla" adıyla dizinin karakterini tokatlayan bir oyunu piyasaya sürdü. Fatih'i Tokatla uygulaması 1 haftada 3 milyondan fazla kez tokatlanarak yeni bir çığır açtı.

Fatih'i Tokatla uygulaması epey ilgi görünce dizinin oyuncusundan açıklama geldi

Sokakta bir muhabirle röportaj yapan dizinin oyuncusu Doğukan Güngör'e "Fatih'i Tokatla" uygulaması sorulunca oyuncunun açıklaması ise izleyenleri güldürdü.

fatih.webp

"Uygulama yaratıcı olmuş"

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün açıklamaları ise şöyle; "Karakter tabi biraz enteresan yerlere gidince yaratıcı bir şey bulunmuş. Oyuncu olarak renkli bir malzeme bulunması hoşuma gidiyor diyelim. Ama Fatih karakterinin yaptıklarını altını çizerek söyleyeyim katılmıyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.