Ebru Şahin ile Tolga Sarıtaş aşk mı yaşıyor? Ebru Şahin kimdir, yaşı, nereli ve instagram hesabı

Ebru Şahin ile Tolga Sarıtaş aşk mı yaşıyor? Ebru Şahin kimdir, yaşı, nereli ve instagram hesabı
Magazin dünyasına düşen bir iddia daha şok etkisi yarattı. Ebru Şahin Tolga Sarıtaş ile sevgili mi, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? soruları araştırılmaya başlandı Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Şahin'in adı yakışıklı oyuncu ile anılıyor. Bugüne damga vuran Ebru Şahin ile ilgili tüm bilgiler, kim ve nereli olduğu haberimizde.

Son dönemlerdeki en başarılı dizi oyuncularının başında gelen Ebru Şahin'in yeni bir aşka yelken açtığı ve bu ismin de Tolga Sarıtaş olduğu iddia ediliyor. Son olarak İlknur Şeref ile adı anılan Tolga Sarıtaş önceki gece güzel oyuncuyla birlikte Emirgan'a gitti. Farklı dizilerde oynayan iki oyuncunun setler arası aşkı mı başlıyor sorusu burada gündeme geldi. İkili gecenin geç saatlerine kadar bir kulüpte eğlenirken Şahin'i tanımayan magazin takipçileri de kendisini araştırarak bilgi edinmeye başladı. Ebru Şahin kimdir, aslen nerelidir kaç yaşınadır? Tolga Sarıtaş ile sevgililer mi?

İkilinin bir süredir birlikte oldukları ve aşk yaşadıkları iddia edildi. Sarıtaş ile Şahin birlikte geldikleri mekandan uzun bir zaman sonra birlikte çıkarken objektiflere takıldılar ancak bunun farkına varamadılar. İşte mekandaki samimi anları;

ebru şahin tolga sarıtaş
 

Ebru Şahin kimdir?


İki gündür Google'da en çok aranan isimler arasına adını yazdırmayı başaran güzel oyuncu hakkındaki bilgiler bulunmak isteniyor. Tolga Sarıtaş ile ilişkide olduğu iddia edilen Ebru Şahin binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Ebru Şahin 18.05.1994 senesinde dünyaya gözlerini açmış bir bayandır. İstanbullu olan isim iyi bir çocukluk dönemi geçirmiş ve her zaman ailesiyle beraber mutlu şekilde hayatını sürdürmüştür. Üniversiteyi İstanbul’da bulunan İstanbul Üniversitesi’nde okuyarak tamamlamış ve Spor Bilimleri bölümünden mezun olmuştur. Boyu 1.69 cm’dir. İlk olarak 2015 senesinde oyunculuğa başlamış olan isim birçok reklamda rol almıştır. Oynamış olduğu reklamlarda güzelliğinle adı merak edilen kişilerden biri olmayı başarmış ünlü isim 2016 senesinde ise film ve dizilerde yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2016 senesinde Kan Parası adındaki filmde rol alan oyuncu burada başrol oyuncusu olmuştur. Bu filmle gerçekleştirmiş olduğu önemli yükselişini Fox TV ekranlarının sevilen dizisi olan Savaşcı dizisinde göstermiş ve kısada olsa Savaşcı dizisinde oynamıştır. 2017 senesinde beraber Babam adındaki filmde rol alan oyuncu ardından ise İstanbullu Gelin isimli dizide oynamaya başlamıştır. Bu diziden sonra ise en son olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oyunculuğunu yapmaya devam etmektedir.

Ebru Şahin Oynadığı Diziler ve Filmler Nelerdir?
2016 – Kan Parasi (Film)
2017 – Savaşcı
2017 – Babam (Film)
2017 – Istanbullu Gelın
2017 – Fazilet Hanım ve Kızları

ebru şahin
 

Tolga Sarıtaş kimdir?

Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve aslen Sivas’lıdır. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlamış, üniversite eğitimi ise Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü okuyarak devam ettirmektedir. Genç yaşlarından itibaren oyunculuk anlamında kendini geliştirmeyi hedefleyen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı kadrolarında oyunculuk eğitimi alarak çeşitli oyunlarda kendisini gösterdi. Sonrasında ise yakışıklılığı ile de insanların ilgisini çekmeyi başaran Sarıtaş, kısa zaman içerisinde profesyonel kariyerine imza attı. 2009 yılında yabancı bir yönetmenin çektiği ve kısa bir zaman dilimi içerisinde adından ciddi anlamda söz ettiren Bahtı Kara filmi ile birlikte ilk beyazperde projesine çıkmayı başardı ve bu anlamda yapımcılara ve izleyicilere kendisini gösterdi. Arada geçen zaman dilimi içerisinde küçük çaplı ve bölümlük roller ile birkaç farklı dizi ve filmde kendisini gösteren Tolga Sarıtaş, 2013 yılında 20 Dakika dizisi kadrosuna girmiştir ve bu dizide yine geri planda olmasına rağmen yapımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır.

Oyunculuk kariyerinde atmış olduğu en büyük adım büyük ilgi ile izlenen Muhteşem Yüzyıl adlı diziye başrol oyuncusu olarak girmesi ile atılmıştır. Bu dizi ile birlikte Türk televizyonlarında tanınmış ve herkesin beğenisini kazanmıştır. Halit Ergenç, Vahide Perçin gibi usta isimler ile birlikte rol aldığı dizide Şehzade Cihangir karakterine hayat vermiştir. Bu dizide ki başarısının ardında 2015 yılında iddialı olarak ekranlara gelen Güneşin Kızları adlı dizide de başrol oyuncusu olarak rol aldı. Genç yaşına rağmen kısa bir zaman dilimi içerisinde adından çok ciddi anlamda söz ettirmeyi başaran ve fark yaratan Tolga Sarıtaş, aldığı ödüller ile birlikte oyunculuk dünyasının genç yaşta en başarılı isimlerinden birisi olmuştur.

2016 - 23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu

2016 - Ankara Hukuk Ceride-i Kantar - En İyi Erkek Oyuncu

2016 - Sabancı Üniversitesi Lacivert Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu

Tolga Sarıtaş, bugünde izleyici karşısına Söz dizisinin başrol oyuncusu cesur üsteğmen Yavuz karakteri ile çıkmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.