Ece Erken ile Berkay aşk mı yaşıyor! Flaş iddia bomba gibi düştü

Ece Erken ile Berkay aşk mı yaşıyor! Flaş iddia bomba gibi düştü
Ünlü sunucu Ece Erken ile şarkıcı Berkay'ın samimi görüntüleri iddiaları da beraberinde getirdi. Peki Ece Erken ile Berkay aşk mı yaşıyor? İşte yanıtı...

Murat Karabova ünlüler geçidine sahne olan parti ile yeni yaşını kutladı. Kutlamaya katılanlar arasında Söylemezsem Olmaz sunucusu Ece Erken ve son günlerde Arda Turan ile davalık olan şarkıcı Berkay da vardı. İki ismin partide çoğu zaman birbirlerine yakın olması ve samimi tavırlar sergilemesi bir anda aşk dedikodularını da beraberinde getirdi. Eşi hamile olan Berkay Şahin'in tıpkı adli savaş verdiği Arda Turan gibi kutlamalarda olması da sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı.
 

Ece Erken ve Berkay aşk mı yaşıyor?


İLK AÇIKLAMA MURAT KARABOVA'DAN: Murat Karabova, çıkan görüntülerden sonra Instagram hesabından açıklama yaparak, "Dün gece doğum günüm için bir araya geldiğimiz dostlarıma öncelikle teşekkür ediyorum, değerli arkadaşlarım Berkay Şahin, Ece Erken ben bir çok yakın arkadaşım sohbet eşliğinde eğlendik, var olmayan dedikodular dolaşsa da hepsi hayal ürünüdür. Tüm gece güzel olan. Eğlencemizi tadında bırakan Berkay Şahin erkenden ayrılmıştır. Yan yana doğum günü nedeniyle herkes bir araya gelmiştir Ece Erken özel arabamızla evine kadar bıraktırttık." dedi.

BİZİ ARTIK SALIN YETER: Berkay ise ortaya atılan iddiaları ti'ye alarak şimdi de Ece Erken çıktı artık salın bizi sıkıldık diyerek yalanladı. Eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte instagram'da story atan Berkay biz Ece ile 20 yıllık dostuz o gece konuşacak çok şeyimiz vardı bizde konuştuk. En fazla kulak kulağa konuşmusuzdur o kadar. Kasıtlı olarak haberler ortalığı atılıyor diyerek yalanladı. 
 


Ece Erken yasal yollara başvuracak

Instagram hesabının hikayesi kısmından açıklama yapan Ece Erken, "Lost Atom, Eylem İpek bu sitelere kasıtlı olarak çıkan ve dağılan arkadaşım Berkay ile ilgili çıkan haberleri şimdi gördüm. Yasal olarak gereken ne varsa yapacağımızı bildirmek isterim." dedi.

SİZ DE HİÇ Mİ VİCDAN YOK: İddialara ateş püsküren Ece Erken açıklamalarına devam etti; 'dün geceyi en iyi anlatan görüntü,(Allah büyük )öylesine çektiğim videoyu paylaşıyorum,müziğin sesi!!ve ister istemez yakın bir görüntü...yapımcım @bilalozbilgeve eşi @burcuozbilge ,BERKAY'la sohbet ediyorlar....:)şu yalan,para için,menfaat için,beşeri ilişkileriniz için yaptığınız haberler...değer mi ya insan karalamaya?yarın tüm gelen davetliler,videolarla birlikte hepsi yayında olacak,ben sizi iftiranızla bırakır mıyım sanıyorsunuz??bıktık artık beşeri ilişkilerinizden,birini korumak için diğerine attığınız iftiralardan..bu düzen böyle gelmiş ama böyle gitmez,hiç mi vicdan yok?hiç mi insan telefon açıp sormaz?ayıp ayıp! NOT;twiti atan Tayyar Işıksaçanın açıklaması hikaye kısmında!'

İnternethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.