Eleştiri yağmuruna tutulan Hande Erçel'den ilk sözler

Eleştiri yağmuruna tutulan Hande Erçel'den ilk sözler
Cuma akşamlarının fenomen talk show programı Beyaz Show'a konuk olan Hande Erçel, Altın Kelebek Ödülleri'nde aldığı 'En iyi komedi kadın oyuncu ödülü' sonrası Demet Akbağ'ın eleştirilerine ilk kez yanıt verdi.

Altın Kelebek Ödülleri'nin yankısı hala sürüyor. Usta oyuncu Demet Akbağ hem Erçel hem de oyunculuk sektörü ile ilgili önemli ifadeler kullanırken nasıl bir cevabın geleceği merak edilmişti. Dün akşam yayınlanan Beyaz Show'a katılan Hande Erçel, Demet Akbağ'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

Erçel; "Demet Akbağ'ın röportajından sonra çok düşündüm. Bunun sisteme karşı bir eleştiri olduğunu düşünüyorum. Ki, Demet Hanım ne diyorsa haklıdır. Ben onun ne demek istediğini çok net bir şekilde anlıyorum. Yanlış yöne çekmek isteyenler oluyor, başka türlü anlamak isteyenler... Ben her zaman saygıyla karşılıyorum. eleştiriye açık olarak... Ben de kendimi eleştiriyorum. Ama o ödülü alıyorsam 'insanlar da bir şey biliyordur' diye düşünüyorum. " dedi.

Bilindiği üzere Akbağ; "Bu kişi komedi dizisi mi yapıyor? Güzel olduğu için birtakım işler yapan insanlar var o iş için güzellik gereklidir ama bu iş için yeteneğiniz önemlidir. Ama güzellik de bir yere kadar." sözleriyle güzel oyuncuyu eleştirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.