Guilherme'nin eşi Ivy Vasconcelos kimdir? Yeni yengenin Instagram hesabı

Guilherme'nin eşi Ivy Vasconcelos kimdir? Yeni yengenin Instagram hesabı
Trabzonspor'un yeni transferi olması beklenen Guilherme henüz imza atmadı ancak hakkında pek çok soru soruluyor. Onlardan biri de evli olup olmadığı konusu. Guilherme hayatını 2011 yılında Ivy Vasconcelos ile birleştirdi. Peki Guilherme'nin eşi Ivy Vasconcelos kimdir? İşte detaylar...

Bordo mavililer harcama limitleri konusunda zor bir dönemden geçse de Süper Lig'de flaş bir transfere imza atmak üzere. Yönetim, daha önce Beşiktaş'ın da gündeminde olan Guilherme ile görüşmelere başladı ve transfer açıklanmasının yapılması da an meselesi. Taraftarlar ise Brezilyalı futbolcunun hayatına yönelik araştırmalar yapıyor. Guilherme evli mi? sorusunun yanıtı da en çok sorgulama gerçekleştirilen konulardan biriydi. 2011 yılından bua yana evli olan ve bir çocuk babası deneyimli futbolcu artık performansını Trabzon'da sergileyecek. Peki Ivy Vasconcelos kimdir?
 


Guilherme'nin eşi Ivy Vasconcelos kimdir?

Eşi gibi kendsi de Brezilyalı olan Ivy Vasconcelos, 26 yaşındadır. Bir çocuk sahibidir. 8 senelik evililiği bulunmaktadır. Guilherme gibi futbolu çok seven Brezilyalı güzel, sosyal medyadaki fotoğraflarıyla da dikkat çekiyor. Şu an 2 bin 500 takipçisi bulunan Ivy Vasconcelos'nin imza sonrası daha fazla kişi tarafından takip edilmesi bekleniyor. Ivy Vasconcelos Instagram hesabına @vasconcelosivy profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.