Hadise göğüs dekoltesiyle sosyal medyayı yine salladı!

Hadise göğüs dekoltesiyle sosyal medyayı yine salladı!
Seksi şarkıcı Hadise Instagram'ı bir kez daha yıktı geçti. Sosyal medyadan paylaştığı göğüs dekolteli fotoğraf binlerce kişi tarafından beğenildi.

Milyonlarca takipçisi bulunan ve her paylaşımı ile adından söz ettiren Hadise, zaman zaman eleştiriler alsa da dekolteli fotoğraflarını yayınlamaya devam ediyor. Sıfır Tolerans şarkısını çektiği dönemde yoğun tepki ile karşılaşan ve verdiği cevaplarla uzun süre konuşulan Hadise, Instagram heabından göğüs dekolteli bir fotoğrafını yayınladı. Kısa sürede fotoğrafı binlerce kişi beğendi ve paylaştı.
 

Hadise kimdir?

Hadise Açıkgöz 1985 yılında, Belçika’da hayata merhaba dedi. Küçüklüğünde şarkı söylemekten çok büyük keyif alıyordu ve bu en büyük tutkusu haline geldi. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldı fakat o tutkusu olan müziği tercih etti.

Hadise 2003 yılında Belçika’da düzenlenen “Idool” isimli yarışmaya katılmaya karar verdi. Gösterdiği başarı sayesinde finale kaldı ve yapımcılar tarafından oldukça dikkat çeken bir isim oldu. Hızlı bir şekilde kayıtlara ve üretime başladı. Çıkardığı albümlerle ve tekli şarkılarıyla her zaman piyasaya bomba gibi düşen bir şarkıcı haline geldi. Sürekli kendini geliştiren, müzik ve beste yapmaya devam eden şarkıcı, Türkiye’de Popstar boyutuna erişti. Ayrıca insanlar tarafından samimiyeti ve söylediği şarkılardan dolayı beğenilen ve genç kızların hayran kalıp örnek alacağı bir insan haline geldi.

Acun Ilıcalı’nın program sahibi olduğu “O Ses Türkiye” adlı yarışmada, 2011 yılından beridir jürilik yapıyor. Üretimleri ve seslendirdiği şarkılarla büyük bir başarı elde eden Hadise Açıkgöz, dünya çapında şarkıcı konumuna erişti.

hadise seksi fotoğraf
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.