Hadise Photoshop'la kandırdı mı?

Hadise Photoshop'la kandırdı mı?
Geçtiğimiz hafta katıldığı festivalden gönderdiği fotoğrafla adeta yepyeni bir görünüme kavuştuğunu müjdeleyen ve kilo verdiği görülen Hadise'nin son konserinde yine eski haline döndüğü görüldü. Hadise'nin Photoshop'la takipçilerini kandırdığı da iddia edildi.

Dünyada pek çok ünlü tarafından fotoğraflarına uygulanan zayıflatma efekti bu kez Hadise ta rafından mı gerçekleştirildi sorusu yanıtını arıyor. Amerika'daki festivalden yayınladığı fotoğraflarla herkesi kendine hayran bırakan seksi şarkıcı,önceki gün verdiği konserde yakından fotoğraf çekimini engelletti.

Önceki gün Maltepe Piazza AVM’de sahneye çıkan şarkıcı, kendini ele veren tavırlar sergiledi. Görevliler de basın mensuplarını “Hadise Hanım yakın plan fotoğraf istemiyor” diyerek uzaklaştırdı.

Bir hafta önce Coachella Festivali’ne giden Hadise'nin fotoğrafları çok konuşulmuştu. Bir hayli zayıflayan ünlü şarkıcı paylaşımlarıyla adından söz ettirmişti.

Önceki gün verdiği konserde kilolarıyla görenleri bir hayli şaşırtan Hadise 'O fotoğraflar photoshop muydu' yorumlarına neden oldu.

hadise

hadise

hadise

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.