Hakan Ural'dan canlı yayında şoke eden sözler: "Ayağa kalkın! Bakalım şortunuz ne kadar kısa!"

Hakan Ural'dan canlı yayında şoke eden sözler: "Ayağa kalkın! Bakalım şortunuz ne kadar kısa!"
Ünlü oyuncu Hakan Ural sunduğu Gel Konuşalım isimli programda anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Ural kamera arkasında çalışan İrem isimli kadının bir mekanda ablasıyla birlikte giydikleri şort sebebiyle başına gelenleri anlatarak canlı yayında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Hafta içi her gün yayınlanan Gel Konuşalım'da yorumlarıyla gündem belirleyen Hakan Ural'ın bugün yaptığı açıklamalar herkesi hayretlere düşürdü. Program ekibinden İrem isimli mesai arkadaşının Anadolu Hisarı'nda herkesin bildiği bir mekanda başına gelenleri anlatan Ural'ın sözleri karşısında yayındaki iki kadın sunucu da şoke oldu. Ural kendini avukat olarak tanıtan birinin mekanın sahibine giderek İrem isimi çalışan ve ablası hakkında; "Bu kızların şortu çok kısa, ben rahatsız oluyorum, kaldırın" dediğini, işletme sahibinin "ne münasebet" diyerek müşteri ile tartışmaya girdiğini ve sonunda polislerin geldiklerini anlattı.

Polisten ikinci şok!
Ural, “cafe’ye gelen polislerin kadınlara “Ayağa kalkın! Bakalım şortlarınız ne kadar kısa bakacağız” diyerek kızları ayağa kaldırdığını anlattı.

Hakan ural

Savcılığa seslendi
Savcılığa seslenen Ural, hem avukat hakkında hem de polisler hakkında suç duyurusunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.