Hande Erçel: Halka ayrı ve özel bir iş

Hande Erçel: Halka ayrı ve özel bir iş
Kısa bir süre önce vefat eden annesinin tedavi sürecinde ayrıldığı sevgilisi Murat Dalkılıç ile yeni bir sayfa açan Hande Erçel samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Hande Erçel yeniden Murat Dalkılıç ile birlikte. Çiftin birlikte gittikleri Yuınanistan'ın Kos Adası ve Bodrum tatilleri magazin gündemine bobma gibi düştü. Dalkılıç ile olan ilişkisine yönelik aşk tarifinde bulunan güzel isim dikkat çeken ifadeler kullandı ve aşkı tanımladı. Son olarak, TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Halka'da başrol oynayan Hande Erçel, seyahat kavramını farklı ele aldığını dile getirerek şunları söyledi: ''Seyahatin varoluşumun anlamı olduğunu düşünüyorum. Seyahat derken kulağa gelen anlamıyla gezmek, yeni yerler görmenin dışında bir şeyden bahsediyorum.

Eskiden sosyal medyayı oldukça sık kullanan Hande Erçel ise artık sosyal medyadan rahatsız olduğunu ve insanların sosyal medyada sahte hayatlar yaşadığını ise şu sözleriyle ifade etti: ''İnsanlar olmadıkları kimlikleriyle oradalar ve bu beni rahatsız etmeye başladı. Görmektense dahil olmamayı tercih ediyorum." dedi.

Erçel, oyunculuk hikayesini anlatırken; "Bir çocukluk hayaliyle başlayıp git gide büyüyen bir masal gibi benim için. Üniversitede okurken mesleğime çoktan karar vermiştim. Hedefleri olan, büyük hayaller kuran biriyim. Yaşadığım hayat şükrettiğim bir noktada ama bu beni durdurmuyor. Daha yapmak istediğim çok şey var'' dedi. Hande Erçel, beyaz perdenin kendisi için bir tutku olduğunu meslek hayatı boyunca ve şu anda da aldığı tüm eğitimlerle de kendisini beyaz perdeye hazırlamaya çalıştığını açıkladı.

Oyunculuğun yanı sıra resme de ilgi duyan Hande Erçel, en yakın zamanda bir sergi açmak istediğini de dile getirdi. 

Halka dizisinin kendisi için özel bir yeri olduğunu ise şu sözleriyle açıkladı: ''Sete çıkmadan önce açıkçası çok çalışmak istemediğim bir dönemdeydim. Olduğum yerden bir an ayrılmak istemiyordum.

Sonra annem çalışmanın beni iyi hissettirdiğini fark etmemi sağladı. Gerçekten de "Halka" benim için ayrı ve özel bir iş.'' 

Erçel, aşkın tarifi için ise, "Aşk, başına tahmin bile edemeyeceğin bir şey geldiğinde hala aynı yerden bakabilmek bence." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.