Hande Yener: Güzellik merkezleri olmasa yüzüme bakmazsınız!

Hande Yener: Güzellik merkezleri olmasa yüzüme bakmazsınız!
İzmit'te güzellik merkezi açılışında konuşan ünlü şarkıcı Hande Yener, “Onlar olmasa siz benim yüzüme bakmazsınız” diyerek espriyle beraber güzellik merkezlerinin önemine işaret etti

Ünlü şarkıcı Hande Yener, İzmit'te Sevim Alan Beauty Palace güzellik merkezinin açılışına katıldı.Hande Yener dükkanın açılışını yaptı. Mini konser veren Yener, enerjisiyle sevenlerine soğuk havada keyifli dakikalar geçirtti. 49 yaşındaki ünlü sanatçı, açılışta verdiği konser ile sevenlerini eğlendirdi. Güzellik merkezinin sahipleri ise Hande Yener’e sahnede eşlik etti. Kıyafeti ile dikkat çeken Hande Yener, sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Yaklaşık olarak 1 saat boyunca sahnede kaldı.
 

Gençleştiriyorsanız herkes gelir!
Güzellik merkezlerinin önemine de değinen ünlü şarkıcı Hande Yener, “Gençleştiriyorsanız herkes gelir. İnsanların tercihi biliyorsunuz ki genç kalabilmek, sağlıklı kalabilmek o yüzden ben öneriyorum ben kendimi böyle koruyorum" dedi. Espri yapmayı da ihmal etmeyen güzel şarkıcı, "Güzellik merkezleri olmasaydı şimdi yüzüme bakmazdınız” diyerek herkesi kahkahaya boğdu.

SEDAT SARIKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.