Hande Yener'in bikinili fotoğrafına arkadaşlarından iltifat yağdı

Hande Yener'in bikinili fotoğrafına arkadaşlarından iltifat yağdı
Başarılı şarkıcı Hande Yener Instagram'da yayınladığı bikinili fotoğrafla herkesi kendine hayran bırakırken paylaşımına arkadaşlarından övgüler yağdı.

Cem Şenol ile birlikteliğini noktalayan Hande Yener çıktığı tatilinde de sosyal medyayı ihmal etmiyor. Güzel şarkıcı yayınladığı son fotoğrafla hem hayranlarının içini ısıttı hem de vücudunun fitliğini bir kez daha kanıtladı.

Binlerce beğeni geldi
Yener 46 yaşında olmasına rağmen güzelliği ve vücudundaki yapısıyla ilgi odağı haline geldi.18'lik kızlara genç çıkaran bir fotoğraf yayınladı. Yıldız popçuya beğeni yağdı.

Arkadaşları da mest oldu
Yorum yağmuruna tutulan fotoğrafa ünlü isimlerde sessiz almadı. Popçu Ebru Polat, Yener için "Öyle ölmeyiz füze at" yorumunu yaparken meslektaşları İrem Derici ise "Vallahi taş billahi taş" dedi.Yener'in fotoğrafına yıllar sonra barıştığı Demet Akalın ve Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan da ateş emojisi koydu.

hande yener

Fotoğrafının büyük ilgi gördüğünü fark eden Yener, 2 saat sonra yeniden bir bikinili poz verdi. Şarkıcının yeni fotoğrafı da kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

İşte Hande Yener'den bikinili pozlar:

hande yener

hande yener

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.