Hazal Kaya'dan sosyal medyayı sallayan cesur poz

Hazal Kaya'dan sosyal medyayı sallayan cesur poz
Güzel oyuncu Hazal Kaya FOX'un yeni sezon partisinde giydiği kıyafet ve çektiği fotoğraflarla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Bizim Hikaye'deki karakteriyle reyting sonuçlarında zirveye oynayan Hazal Kaya dizinin yayınlandığı FOX'un yeni sezon partisine katıldı. Kırmızı takımla birlikte içine giydiği dantel büstyeriyle ilgi odağı olan güzel oyuncu Instagram'dan yayınladığı fotoğraflarla takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni aldı.

Hazal Kaya bu fotoğrafına ise "Banane, özlemişim makyaj, giyim kuşam... Böyle yatacağım!" notunu düştü. Öte yandan güzle oyuncu geçtiğimiz günlerde 55’inci Uluslararası Antalya Film Festivali'ndeki duygu dolu anlarıyla gündeme gelmişti.

hazal kaya

28 yaşına giren Hazal Kaya’ya sahnede sürpriz yapılmış ve söyleşinin bitiminde ışıkların kapatıldığı salona büyük bir pasta getirilmişti. Mutlulukla pastayı kesen Kaya’ya ikinci sürpriz de Antalyalılardan geldmişti Festival izleyicilerinin, ‘İyi ki doğdun Hazal’ diyerek oyuncunun doğum günü kutladığı anlar perdeye yansıtılmıştı. Hazal Kaya, gösterimin ardından gözyaşlarını tutamamış ve oyuncu arkadaşı Özge Özpirinçci’ye sarılmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.