İbrahim Tatlıses'e ölüm tehditi: İdo'yu öldüreceğiz

İbrahim Tatlıses'e ölüm tehditi: İdo'yu öldüreceğiz
İmparator İbrahim Tatlıses kendisine yapılan ölüm tehdidi ile sarsıldı. Şarkıcı oğlu İdo Tatlıses'i öldürmekle tehdit edilen ünlü türkücü savcılığa başvurdu ve "Oğlum İdo Tatlıses'in can ve mal güvenliği sağlansın" dedi.

Hem kendisi hem de oğlunun albüm dağıtım firması olan Esen Müzik'e giden İbrahim Tatlıses burada büyük bir şok yaşadı. Kimliği belirsiz ve numarası görünmeyen bir numara ile Esen Müzik'i arayan ünlü sanatçıyı tehdit eden kişi veya kişiler "İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'yu öldüreceğiz" şeklinde sözler söyleyip kapattı.

Telefonun ardından bu sözler santraldeki yetkililer tarafından İbrahim Tatlıses'e iletildi. Ardından da İmparator lakaplı türkücü, oğlunun can ve mal güvenliğinin tehlikede olduğunu beyan ederek suç duyurusunda bulundu.

Tatlıses dilekçesinde, İdo'nun Yalova'da vereceği konsere ölüm tehdidiyle çıkmak zorunda kaldığını ve konserin yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştiğini beyan etti.

SORUŞTURMA AÇILDI
Oğlu İdo'yu ölümle tehdit eden şahsın cezalandırılmasını isteyen İbrahim Tatlıses, İdo'nun can güvenliğinin sağlanmasını istedi. Tatlıses'in şikayetinin ardından, savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Günaydın

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.