İdil Yazar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Aldığı eğitimler ve kariyeri

İdil Yazar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Aldığı eğitimler ve kariyeri
İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme düşen güzel aşçı İdil Yazar, gündemdeki yerini aldı. İdil Yazar kimdir? sorusu günün en çok sorulan soruları arasında bulunurken kendisi hakkında pek çok sorgulama gerçekleştirilip bilgiler edinilmek isteniyor. İdil Yazar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Aldığı eğitimler ve kariyeri haberimizde yer alıyor.

İdil Yazar kimdir? sorusunun cevabı ilgiyle araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İbrahim Kutluay ile yaşadığı iddia edilen aşk sonrasında gündeme oturan ve adından sıkça söz ettiren güzel aşçı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor ve bilgiler öğrenilmek isteniyor. Özel hayatı kadar eğitimi, kariyeri, bugüne kadar yaptıkları merak konusu ve sıkça araştırılıyor. Peki, İdil Yazar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Aldığı eğitimler ve kariyeri haberimizde yer alıyor.


İDİL YAZAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1985 doğumlu İdil Yazar, lise eğitimini Koç Lisesi'nde, üniversite eğitimini Amerika'da tamamladı. Babson College'da Girişimcilik ve Pazarlama Bölümü'nden mezun oldu. 2 sene New York'ta dünyanın en büyük kozmetik şirketlerinden biri olan Coty'de görev aldı. 2009 yılında Türkiye'ye döndü ve spikerlik yaptı.

2013 senesinde Mutfak Sanatları Akademisi'nde profesyonel aşçılık eğitimi aldı. Spikerlik tecrübesi, aşçılık eğitimi ve mutfağa olan tutkusunu 2015 senesinde İdil Yazar YouTube yemek kanalını açarak dijitalde birleştirdi.

1000'den fazla yayınladığı tarif ve 1 milyon abonesiyle YouTube'un en büyük kanallarından biri oldu. “30 Dakikada Tarifler” adı altında 3 farklı yemek kitabıyla mutfaklarda ve haftanın 3 günü İDİL'DEN programıyla beIN GURME'de pratik tariflerle izleyici karşısına çıkıyor.

Bir oğlu olan İdil Yazar, oğlunun babası Tolga Tatari'den 2017 yılında boşandı

idil yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.