Iggy Azalea Instagram'ı ateşe verdi!

Iggy Azalea Instagram'ı ateşe verdi!
Dünyaca ünlü şarkıcı Iggy Azalea Instagram paylaşımlarıyla hayranlarının içini ısıtıyor. 27 yaşındaki yıldız yayınladığı karelerle milyonlarca etkileşim aldı. İşte Iggy Azalea Instagram fotoğrafları...

Kendisini takip eden 11 milyon kullanıcı bulunan Iggy Azalea'nın son yayınladığı kareler Instagram'ı salladı. Tropikal bir bölgede çektirdiği seksi pozları hayranlarının beğenisine sunan güzel şarkıcıya beğeni ve yorum yağdı. Instagram'ın en aktif kullanıcılarından biri olan 27 yaşındaki şarkıcının yürek hoplatan fotoğrafları binlerce kez de paylaşıldı.

Iggy Azalea sadece bir müzisyen veya şarkıcı değil. Aynı zamanda Instagram'ın da en gözde 'modellerinden' birisi. Yayınladığı her fotoğraf olay olan başarılı şarkıcı, seksi vücudunu sergilemekten de kaçınmıyor. Takipçilerinin içini ısıtacak olan kareleri yayınlayan Iggy Azalea, kendisinden emin bir duruşla çektirdiği anlarla erkekleri adeta çıldırttı desek yalan olmaz.

Iggy Azalea - Instagram
 

Iggy Azalea kimdir?
Avustralya doğumlu şarkıcı, 7 Haziran 1990'da dünyaya geldi. 16 yaşındayken Amerika'ya taşınan Iggy'nin gerçek adı ise Amethyst Amelia Kelly. 2011 yılından beri müzikle uğraşan şarkıcı, ilk albümü The New Classic'i 2014 yılında yayınlamıştı. İlk albümüyle dünya çapında liste başı olan Iggy Azalea, müzikten önce modellik kariyeri yapmayı denemişti. 178 cm boyundaki güzel, pek çok markanın yüzü oldu. Iggy'nin Surviving the Summer adını verdiği albümünün bu sene yayınlanması bekleniyor. Iggy Azalea'nın Instagram'da 11.4 milyon takipçisi bulunuyor. 

Iggy Azalea Instagram fotoğrafları

Iggy Azalea Instagram fotoğrafları

Iggy Azalea Instagram fotoğrafları

Iggy Azalea Instagram fotoğrafları

Iggy Azalea Instagram fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.