İki hafta önce evlenen Hazal Kaya hamile mi?

İki hafta önce evlenen Hazal Kaya hamile mi?
Uzun süredir birlikte olduğu Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya hamile mİ? sorusuyla gündeme geldi. Güzel oyuncu hakkındaki flaş iddianın detayları haberimizde.

İki hafta önce hayatını Ali Atay'la birleştiren Hazal Kaya'nın dizide canlandırdığı hamile rolünün aslında gerçek olduğu ve bu sebeple söz konusu karakeri oynadığı iddia edildi.

Ünlüler geçidine sahne olan bir düğünle dünyaevine giren Hazal Kaya ile Ali Atay kısa sürede anne/babalık sevinci yaşayacak gibi görünüyor. Bizim Hikaye dizisinde baş rol oynayan Hazal Kaya'nın hamile bir kadını canlandırdığı ancak bunun hayal değil gerçek olduğu öne sürüldü. Gazeteci Bilal Özcan "Yakın arkadaşımdan öğrendim çifti tebrik ederim" dedi.

Hazal Kaya hamile!
FOX ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye'de rol alan Hazal Kaya, dizide hamile rolünü oynuyor. Bilal Özcan ise hamilelik olayının dizide değil gerçek hayatta olduğunu iddia etti. Özcan, Instagram hesabından paylaştığı bilgide şunları söyledi: "İlginç iddia: Hazal Kaya dizide de gerçek hayatta da hamile! Dün akşam, tam Uçankuş TV'deki yayınıma girerken eski bir arkadaşımdan o ilginç mesajı aldım. Hazal Kaya'nın dizide canlandırdığı Filiz karakteri yeni bölümlerde artık hamile.

hazal kaya ali atay

Sette de konuşuluyor
Ve şimdi set çalışanları arasında Hazal'ın gerçek hayatta da hamile olduğu konuşuluyor. 6 Şubat'ta yaşamını meslektaşı Ali Atay ile birleştiren sevilen oyuncu Hazal Kaya'yla ilgili bu gelişmeye çok sevindim ve programda izleyicilerle paylaştım. Güzel oyuncuyu ve eşini tebrik ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.