İyi yönetilen kriz kriz değildir

İyi yönetilen kriz kriz değildir
Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan’ın sahibi olduğu, Alia Media organizatörlüğünde her sene sahiplerine ulaşan Altın Zirve Ödülleri 2020’de kriz çıktı

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü her durumda olduğu gibi ilk eğlence ve medya sektörünü vurdu. Etkinliklerin bir bir iptal olmasının yanı sıra ödül törenlerine de izin verilmiyor. Ancak Altın Zirve Ödülleri’nde durum biraz farklı gelişti. No 1903 Etiler Restoran’da yapılması planlanan törenin bütün izinleri valilikten alınmasına rağmen sahne kurulumu gerçekleşirken polislerin gelmesiyle hazırlıklar son buldu. İstanbul’dan ve şehir dışından gelen misafirlerini mağdur etmemek adına Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan hemen bir çözüm üretti.


Sadece mekân değişti

Etiler’deki The Doctor Steak House’da misafirlerini ağırlayan yöneticiler, durumu en iyi şartlarda kurtardı. Bir nebze buruk gerçekleşen törende yemekler yendi, panoların önünde ödüllerle birlikte fotoğraflar çektirildi. Aslında bakarsanız insanlar amacına ulaşmış oldu. Sadece mekân değişti. Ben arada hiçbir fark göremiyorum. Ha a mekânında yemek yemişsiniz fotoğraf çekilmişsiniz ha be mekânında. Önemli olan dostlarla beraber olmak değil mi? Ayrıca törene Yener Çevik ve eşi Safir, Hababam Sınıfı oyuncuları, Tuğba Ünal, Yasin Aydın, Tuğçe Kandemir gibi ünlü simalar katıldı.


Çok daha güzel olacak

Yaşadıkları durumla ilgili düşüncelerini dile getiren Enes Furkan Bilgiçli şu sözleri söyledi: “Son ana kadar her şeyimiz hazırdı. Virüs yüzünden töreni iptal etmedik çünkü valilikten özel izin aldık. Sahne kurulana kadar bir sorun yoktu. Lakin gelen şikâyet ve tehdit telefonları yüzünden törenimize yine valilik tarafından izin verilmedi. Keşke bunun bilgisi bize önceden verilseydi bizde en azından misafirlerimizi mağdur etmezdik. Gerçi yine etmedik. Çok kısa bir sürede elimizden geleni yaptık. Törenimiz iptal olmadı önümüzdeki aylarda daha iyi şartlarda yapılacak. Bu sefer çok daha güzel olacak. Bazen bazı şeylerin olmamasının nedeni gelecekte daha iyisi olacağı içindir. Biz bu açıdan bakıyoruz. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim." Enes ve Ebru’nun yanında olduklarını dile getiren katılımcılar, “İyi yönetilen kriz, kriz değildir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.