Kubilay Aka'nın yeni aşkı Bade İşçil! Dudağından öptü...

Kubilay Aka'nın yeni aşkı Bade İşçil! Dudağından öptü...
Miray Daner ile olan ilişkisini Hilal Altınbilek nedeniyle bitirdiği öne sürülen Kubilay Aka'nın yeni aşka yelken açtığı kişinin Bade İşçil olduğu öne sürüldü. İkili bir mekanda görüntülendi.

Milyonların desteklediği ilişkilerini ağustos ayında sonlandıran Kubilay Aka ve Miray Daner'in yeni aşkları merak ediliyordu. Yalnızlığını ilk sonlandıran isim Aka oldu. Başarılı oyuncu meslektaşı Bade İşçil ile birlikte görüntülendi. Daha önce Hİlal Altınbilek olan kaçamağı sebebiyle birlikteliğini sonlandırdığı öne sürülen genç oyuncunun İşçil ile görüntülenmesi yeni aşk iddialarını da güçlendirdi.

Çabuk unuttu
Posta'nın haberine göre 24 yaşındaki Kubilay Aka, cumartesi günü 17.00’de Beşiktaş’taki bir restoranın terasında meslektaşı Bade İşçil (36) ile görüntülendi.

kubilay aka bade işçil

Dudağından öptü
Baş başa uzun süre sohbet eden ikilinin samimiyeti dikkat çekti. Kubilay Aka’nın Bade İşçil’i dudağından öpmesi ise yeni bir aşka yelken açtıkları şeklinde yorumlandı. Öte yandan Bade İşçil’in, Malkoç Süalp ile 3 yıl süren evliliğinden Azur isimli bir oğlu var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.