Lerzan Mutlu'nun gecesinde Alişan'dan kaçan Demet Akalın'a şok

Lerzan Mutlu'nun gecesinde Alişan'dan kaçan Demet Akalın'a şok
Aralarında yıllardır süren husumet sebebiyle görüşmeyen Demet Akalın ile Alişan, Lerzan Mutlu'nun düzenlediği davette pişti oldu. Akalın Alişan'dan kaçarken düşme tehlikesi yaşadı.

Son dönemde basına çıkan haberlerle daha da fazla körüklenen Alişan ile Demet Akalın arasındaki tartışma ve yaşanan küslük Lerzan Mutlu'nun davtinde bir kez daha boy gösterdi. Akalın Alişan'ı gördüğü anda mekandan hızla uzaklaşmaya çalışırken yere kapaklanma tehlikesi geçirirken anında kendisini topladı.

"Lerzan'ın gecesine geldim"
Yeni albümü için verdiği davette birçok ünlü şarkıcıyı da konuk eden Lerzan Mutlu meslektaşları ile tek tek ilgilendi. Etkinlikte yıllardır konuşmayan Demet Akalın ve Alişan da yer alıyordu. İki isim mekanda pişti oldu. Davete girmeden önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alişan, Muhabirlerin 'Demet Hanım içeride bir selamlaşmanız olur mu?' sorusunun üzerine "Ben Lerzan'ın gecesine geldim." diyerek geçiştirdi.

Neredeyse düşüyordu
Alişan'ın mekana geldiğini öğrenen Demet Akalın ise mekandan çıkarken düşme tehlikesi atlattı. Muhabirlerin 'Erken çıkmanızla Alişan Bey'in bir alakası var mı?' sorusuna "Herhalde" diyen Akalın, hızla arabasına binerek uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.